Begeleid wonen in een IC-home - Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Kloosterlaan 12,
6651 TL Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een IC-home in Druten
Kloosterlaan 12

Wonen

In het IC-home aan de Kloosterlaan wordt je 24 uur per dag begeleid en verzorgt. Het huis staat in een rustige, groene omgeving. Bewoners kunnen bij ons werken aan het behouden en opbouwen van vaardigheden.

In het kort

Kloosterlaan 12 is een woning waar intensieve zorg wordt geboden (IC-home). De woning is geschikt voor volwassenen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en gedrags- en/of psychische problematiek. Er wordt gewerkt volgens het behandelmodel Triple C. Dit houdt in dat de nadruk ligt op onvoorwaardelijke ondersteuning en het behouden en opbouwen van competenties. De focus wordt daarbij niet op het probleemgedrag gelegd. In totaal wonen er acht mensen aan de Kloosterlaan 12.

Woning

De woning heeft twee verdiepingen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer waarvan er twee op de begane grond zitten. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een grote woonkamer, keuken en bijkeuken die gedeeld worden met de bewoners. Ook is er een badkamer te vinden. Op de bovenverdieping zitten zes slaapkamers, twee badkamers, een rustruimte en een kantoor. Aan de achterzijde van de woning zit een eigen tuin.
Voor mindervaliden is de benedenverdieping van de woning goed toegankelijk. 

Omgeving

De woning ligt in een woonwijk in het dorp Druten op locatie Boldershof. In dit dorp wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. Er zijn veel voorzieningen in Druten. In het centrum vind je verschillende cafetaria’s, winkels en supermarkten. Verder heeft Druten onder andere een kinderboerderij, een zwembad en een recreatieruimte. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimiet en zijn er veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten.

Voor wie?

Kloosterlaan 12 is geschikt voor volwassenen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en bijkomende gedrags- en/of psychische problematiek. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op