Begeleid wonen aan de Kloosterlaan 6 in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Kloosterlaan 6,
6651 TL Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kloosterlaan 6

Wonen

Je loopt langs de Waal in een prachtige moerassige omgeving. Dit doe je dagelijks. Soms gaan er huisgenoten mee, maar meestal wandel je met je begeleider. Na de wandeling kom je thuis in een gezellige knusse woonkamer. Een huisgenoot zit op de bank en een aantal doen een spelletje. Deze middag staat er iets leuks op de planning. Jullie gaan met zijn allen een film kijken. Van te voren maken jullie lekkere hapjes. De film wordt aangezet en de hapjes komen de woonkamer binnen. Even een goed plekje zoeken en de filmmiddag kan beginnen!

In het kort

Kloosterlaan 6 is een woning waar volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking wonen. Er is 24-uurs begeleiding. Er wonen in totaal negen mensen. De begeleiding richt zich op de individuele ontwikkeling en het behoud van het sociale netwerk. De behoeften en belevingen worden bij elk individu zo goed mogelijk onderzocht. Daarbij ligt de focus op de sterke kanten van de mens.

Woning

De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een traplift. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met een aparte keuken. Op de bovenverdieping zijn er twee badkamers, waarvan één met ligbad. Verder zijn er zeven slaapkamers. Op de benedenverdieping zijn de andere twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. De woning heeft een eigen tuin en een schuur. Voor mensen met een visuele beperking is er een lichtplan aanwezig. Daarnaast zijn er deurmeldcontacten en is er een uitluisterunit. 

Omgeving

De woning ligt in een woonwijk in het dorp Druten op locatie Boldershof. In dit dorp wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. Er zijn veel voorzieningen in Druten. In het centrum vind je verschillende cafetaria’s, winkels en supermarkten. Verder heeft Druten onder andere een kinderboerderij, een zwembad en een recreatieruimte. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties te vinden.

De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimit en er zijn veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners psychiatrische problematiek en/of gedragsproblematiek. Verder is de woning ingericht voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op