Begeleid wonen aan de Kloosterlaan 8 in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Kloosterlaan 8,
6651 TL Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kloosterlaan 8

Wonen

De dag beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Dat is een goed begin. Je loopt naar beneden en je huisgenoten zitten al aan de ontbijttafel. De begeleiders hebben een lekker ontbijtje voorbereid en schuiven ook aan. Je neemt alle tijd voor het ontbijt en helpt daarna mee met afruimen. Na het ontbijt is het tijd voor een spelletje. Samen met je begeleider en een aantal huisgenoten zoeken jullie een leuk spelletje uit. ’s Middags is er een leuk programma op tv die je graag wilt zien. Ook ga je nog even naar buiten, want het is belangrijk om voldoende te bewegen!

Na de wandeling zet je een lekker kopje thee en ga je naar de gezamenlijke woonkamer. Even bijkomen van de dag!

In het kort

Kloosterlaan 8 is een woning waar volwassen en senioren met een verstandelijke beperking wonen. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding richt zich op het bieden van een veilige en vertrouwde leef- en werkomgeving. Verder wordt er aandacht besteed aan de zelfredzaamheid en de regievoering over het eigen leven. Ook ligt de aandacht op de sterke kanten van de mens. Kloosterlaan 8 heeft negen bewoners.

Woning

De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een traplift. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Er is een gemeenschappelijke woonkamer met een aparte keuken. Op de bovenverdieping zijn er twee badkamers, waarvan één met ligbad. Verder zijn er zeven slaapkamers. Op de benedenverdieping zitten de andere twee slaapkamers en er is een badkamer met ligbad. De woning heeft een eigen tuin en een schuur. Voor mensen met een visuele beperking is er een lichtplan aanwezig. Daarnaast zijn er deurmeldcontacten en is er een uitluister unit aanwezig.

Omgeving

De woning ligt in een woonwijk in het dorp Druten op locatie Boldershof. In dit dorp wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. Er zijn veel voorzieningen in Druten. In het centrum vind je verschillende cafetaria’s, winkels en supermarkten. Verder heeft Druten onder andere een kinderboerderij, een zwembad en een recreatieruimte. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimiet en zijn er veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen en senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Een deel van de bewoners heeft daarnaast psychiatrische problematiek en/of gedragsproblematiek. De woning is ingericht voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op