Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Kluut 16,
3752 PP Bunschoten-Spakenburg
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zelfstandig begeleid wonen in Bunschoten-Spakenburg
Kluut 16

Wonen

Vandaag ga je een dagje naar het Klederdracht- en Visserijmuseum. Ondanks dat je hier al een tijdje woont ben je er nog niet geweest. Je hebt geregeld dat je ook zelf de kleding aan mag! Een foto van jou in klederdracht; dat staat je nog best goed! Op straat kom je bijna niemand tegen die er nog zo bij traditioneel bijloopt. Dan bedenk je je, dat je eigenlijk nog een broek moet hebben. Dat komt goed uit, er zit namelijk een leuke kledingwinkel om de hoek. Met in je plastic zak je nieuwe aanwinst, fiets je in vijf minuten weer naar huis.

In het kort

Kluut 16 valt onder 24-uurs begeleiding, maar er is geen 24 uur fysieke begeleiding aanwezig. Een paar uur per week komt de begeleiding ’s middags na het werk of ’s avonds bij je langs. In de nacht en tijdens de uren dat er geen fysieke begeleiding aanwezig is, kun je altijd terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87.

De woning

Je hebt op de Kluut 16 een eigen appartement met een slaapkamer, een woonkamer, keuken en een tuin. Lekker buiten eten en drinken dus in de zomer!

Omgeving

De woning ligt midden in een woonwijk van Bunschoten-Spakenburg, aan een rustige straat met weinig verkeer. De supermarkt is tien minuten lopen. In vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg. Misschien is het tijd voor wat boodschappen op de markt, of ga je een dagje naar een museum.

Voor wie

Kluut 16 is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Je kunt wel met onverwachte dingen omgaan en je kunt voor jezelf zorgen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op