Begeleid wonen in Swifterbant | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Koraalstraat 22-26-30a-b-c,
8255 AL Swifterbant
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Swifterbant
Koraalstraat 22-26-30

Wonen

In het kort

Koraalstraat 22-26-30 zijn woningen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich op de ontwikkeling van de bewoners en het bieden van een veilige omgeving.

De begeleiding heeft een expertise in het begeleiden van gezinnen waarvan de ouders een lichte verstandelijke beperking hebben. Hierbij wordt competentiegericht gewerkt.

Woning

De woningen bestaan uit zelfstandige appartementen. De appartementen hebben allemaal een badkamer, toilet, slaapkamer en een woonkamer/keuken. Ook is er een tuin en een schuurtje. Nummer 26 bestaat onder andere uit een sportruimte waar je op afspraak, zelfstandig of onder begeleiding, kan sporten. Daarnaast is er een kantoorruimte en een slaapkamer voor de begeleiding. In totaal bestaat Koraalstraat 22-26-30 uit 9 appartementen.

Vanuit de Koraalstraat wordt ook 24-uurs begeleiding geboden aan externe cliënten. Het is mogelijk door te groeien naar een eigen woning met 24-uurs begeleiding. Samen met de bewoner wordt gekeken hoe de begeleiding dan wordt ingevuld. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in een woonwijk in Swifterbant. Op loopafstand vind je het winkelcentrum en een bushalte. Ook ben je binnen 10 minuten rijden bij het Ketelmeer/Ijsselmeer. In de buurt vind je nog een zwembad, een sportterrein en leuke restaurants en cafetaria’s.

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op