Begeleid wonen in een groepswoning voor kinderen in Rijnsburg | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Korte Voorhouterweg 4,
2231 JJ Rijnsburg
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen voor kinderen in Rijnsburg
Korte Voorhouterweg 4

Wonen

Vanavond is er een game-avond op jullie woning. Jullie gaan Mario Kart spelen met zijn allen. Je gaat vol in de aanval: gooien met die bananen! Jij bent de grote winnaar. De begeleiding beloont je met een sticker. Nu is het tijd om naar bed te gaan, maar eerst nog even tanden poetsen. Dat doe je samen met je buurjongen voor de spiegel. Dat het op een groepswoning zo gezellig kon zijn, had je nooit verwacht!

In het kort

De woning op de Korte Voorhouterweg is een groepswoning voor kinderen met een verstandelijke beperking. De begeleiding wil er graag voor zorgen dat de woning voor alle kinderen als een tweede thuis voelt. Belangrijk daarbij is dat we respectvol met elkaar omgaan. We proberen structuur te bieden, maar ook balans tussen ontspanning en activiteit. Omdat ieder kind anders is, houden zoveel mogelijk rekening met zijn of haar persoonlijke wensen.

In en om het huis

Deze ruime woning is vroeger het huis van een dominee geweest en heeft daardoor een statige uitstraling. Natuurlijk is er wel het een en ander aangepast, zodat er ook kinderen die een lichamelijke beperking hebben hier kunnen logeren. Zo zijn er op de benedenverdieping twee slaapkamers met een tilliftsysteem. De badkamer heeft een tillift en een badbrancard.

Lekker buitenspelen 

Je hebt bij ons voldoende ruimte om naar buiten te gaan, want we hebben een grote tuin met een schommel en een heerlijke loungebank. Er is genoeg plek om bijvoorbeeld te kunnen skelteren.

Omgeving

Rijnsburg is een gezellig dorp in de gemeente Katwijk. De Van der Natstraat ligt even buiten het centrum, in een hofje waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. Een winkelcentrum, speeltuin en snackbar zijn vlakbij. Op loopafstand vind je een bushalte. Omdat de woning aan een drukke weg met veel verkeer ligt, laten we kinderen niet zonder toestemming van de ouders alleen op pad gaan.

Even uitwaaien

Wil je lekker een dagje uit met de begeleiding, dan kun je naar het strand van Katwijk gaan. Dankzij de goede voorzieningen wat betreft het openbaar vervoer sta je binnen een half uurtje aan zee. 

Bij ons komen wonen?

Op deze woning wonen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Verder hebben zij bijkomende problemen als het syndroom van Down, autisme, ADHD en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de zes en achttien jaar.

Wil jij graag deel uitmaken van deze drukke, maar gezellige bende, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op