24-uursbegeleiding in een groepswoning in Alkmaar | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Krelagestraat 21-23-25-27-29-31-35,
1815 VJ Alkmaar
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Alkmaar
Krelagestraat 21-23-25-29-31-35

Wonen Werk of dagbesteding

Fijn, even een rolstoelwandeling langs de gracht. Je snuift de frisse buitenlucht op. Jullie rijden langs het water en je voert de eendjes wat oud brood. Je ziet ze ruziën om het brood, die hebben vast lang niks gegeten! Ondertussen praat je met je begeleider. Een medebewoonster deed vanochtend een beetje vervelend tegen je en dat wil je graag kwijt. Je begeleider luistert goed, dat helpt. Hij gaat ook praten met de medebewoonster. Je voelt je opgelucht.

In het kort

Dit is een groepswoning voor volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Soms hebben zij daarbij ook andere (psychische of lichamelijke) aandoeningen en hebben hierbij ondersteuning nodig. Bewoners kunnen dagbesteding aan huis krijgen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

De woning

In de rechtervleugel van het gebouw, op de begane grond, bevinden zich de groepswoningen. Op zolder vind je de dagbestedingsruimte, die bewoners kunnen gebruiken. Deze groepswoning is toegankelijk met een rolstoel.

De omgeving

De woning ligt binnen loopafstand van het centrum van Alkmaar. Ook is een gracht in de buurt met wat groen. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het station Alkmaar bevindt zich op vijf minuten rijden, evenals het ziekenhuis.

Voor wie

Het Karenhuis is geschikt voor volwassenen en ouderen met een rustige levensstijl. Bewoners willen vooral hun vaardigheden in stand houden en dus waar mogelijk zelfstandig blijven. Bij het Karenhuis hebben medewerkers diverse expertises. Zij kunnen omgaan met cliënten met onder andere autisme, psychiatrische stoornis, niet aangeboren hersenletsel, lichamelijke handicaps, epilepsie, diabetes, spasmes, gedragsproblematiek en eet- en drinkproblematiek. In het Karenhuis bieden wij dagbesteding aan huis en dagbesteding voor drie personen met een licht verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag ondersteuning.

Adres

Krelagestraat 21
1815 VJ
Alkmaar

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op