Zelfstandig begeleid wonen in een appartement in Druten. | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Kriekveld 1a-b-3a-b-c-d-e-f,
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid zelfstandig wonen in Druten
Kriekveld 1a-b en 3a-b-c-d-e-f

Wonen

Heb je altijd al op jezelf willen wonen in een mooie groene omgeving in Druten? Waar je de rivier de Waal al op afstand kunt horen en je mooie wandelgebieden hebt? Dan is dit appartementencomplex iets voor jou. Elke ochtend word je wakker in je eigen appartement. Als je zin hebt in gezelligheid, ga je naar de gezamenlijke woonkamer waar je huisgenoten te vinden zijn. Daarnaast sta je binnen tien minuten lopen in het centrum van Druten. Je kunt dus makkelijk lopend boodschappen doen! 

In het kort

Kriekveld 1a-b en 3a-f zijn begeleid wonen appartementen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. In deze appartementen staan het zelfstandig wonen en deelnemen aan de maatschappij voorop. Er is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar. De begeleiding wordt zelfstandig door de bewoners ingeschakeld en richt zich op het stimuleren van de zelfredzaamheid en de eigen regie. Er wordt competentiegericht gewerkt en de focus ligt op de sterke kanten van de mens. De hulp is beschikbaar als het nodig is, maar de begeleiding zal niet de hele dag aanwezig zijn.

Het gebouw

In het gebouw bevinden zich zeven appartementen. Op de begane grond zijn drie appartementen gevestigd en op de bovenverdieping vier. Ieder appartement heeft een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer met een keuken aanwezig. De tuin die achter het gebouw zit, wordt gedeeld met de bewoners.

Het gebouw heeft een trap die je naar de tweede verdieping brengt. Er is geen traplift of lift aanwezig, waardoor het gebouw beperkt toegankelijk is voor mindervaliden.

Er is verder een uitluister unit aanwezig in het gebouw en er zijn deurmeldcontacten bij de buitendeur en bij de appartementen. 

Omgeving

De appartementen zijn gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. De appartementen liggen dicht bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden vindt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en leuke cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij, een gymzaal en een zwembad. Als je het leuk vindt om mee te doen met verschillende activiteiten, dan kan dat bij de evenementenhal in Druten. Deze locatie ligt op loopafstand van je appartement.

Er rijden bussen vanuit onder andere het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum van Druten. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar je appartement.

Voor wie?

Kriekveld 1a-b en 3a-f is geschikt voor (jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek die graag op zichzelf willen wonen. Je bent daarnaast in staat zelfstandig hulp in te schakelen en functioneert sociaal beperkt zelfstandig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op