Begeleid wonen in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Kriekveld 21-23,
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kriekveld 21-23

Wonen

Elke dag staat er weer iets op de planning. Vandaag is er een sportief middagprogramma. Eerst is het tijd voor een ontbijtje. Samen met je huisgenoten begin je de dag met een lekkere kop koffie en een broodje. Daarna maken jullie met de begeleiders een heerlijke wandeling langs de Waal. Je kunt altijd erg genieten van de schoonheid van de natuur. Eenmaal thuis, staat de lunch alweer klaar. Na de lunch begint het middagprogramma. Je hebt veel plezier en leert ook nog eens wat!

In het kort

Aan de Kriekveld 21-23 zit een geschakelde woning voor volwassenen en senioren met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast  een gedragsstoornis of psychiatrische stoornis. In iedere woning is plaats voor zeven bewoners. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur en planning. Daarnaast is de begeleiding ook gericht op het ouder worden, dementie en palliatieve zorg. Het doel is het bieden van een veilige, vertrouwde leefomgeving.

Woning

De woningen zijn beide gelijkvloers en zijn aan elkaar gekoppeld. Elke bewoner heeft een studio met een eigen badkamer. Daarnaast heeft iedere woning een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken. De woonkamers hebben allebei een thema. De ene woonkamer is ‘stoer’ ingericht en de andere woonkamer heeft als thema ‘levendig’. De woning heeft verder aan de achterkant een ruime tuin.

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving.

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten.

Voor wie?

Deze woning is geschikt voor volwassen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, gecombineerd met gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek. De begeleiding is gericht op het ouder worden, dementie en palliatieve zorg. Daarbij wordt er veel structuur geboden met een duidelijke planning.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op