Begeleid wonen in een woonwijk in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kriekveld 9-11-13-15,
6651 TM Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Kriekveld 9-11-13-15

Wonen

Even een heerlijke wandeling maken door de woonwijk. Daar begin je vandaag je dag mee. Je hebt net ontbeten met je huisgenoten en je jas is al aan. Nog even wachten op de begeleider.

Na de wandeling neem je een warme douche. Daarna is het tijd voor een kopje koffie. Je huisgenoten zijn in de gezamenlijke woonkamer bezig met een spelletje. Je schenkt nog wat koffie in en vraagt of je mee mag doen. Hopelijk ga jij dit keer winnen!

In het kort

Kriekveld 9-11-13-15 biedt woongelegenheid voor (jong)volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur en een voorspelbare en veilige woonomgeving. De woningen zijn geschakeld, maar elke woning heeft een eigen groep met een eigen woonkamer.

Woning

De woningen hebben twee verdiepingen. Nummer 9 en 11 zijn verbonden met elkaar door een grote keuken. Ook zijn nummer 13 en 15 met elkaar verbonden door het delen van een keuken. Verder heeft elke woning een eigen gezamenlijke woonkamer. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer, waarvan een aantal op de begane grond gevestigd zijn. Ook is er een badkamer op de benedenverdieping gevestigd. Boven zijn er meerdere badkamers die gedeeld worden. De bovenverdieping is te bereiken via een trap. Voor mindervaliden is de bovenverdieping dus niet goed toegankelijk. De woningen beschikken over een eigen tuin.

Wonen in een bosrijke omgeving

Het pand staat in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Het is een ruime wijk met veel groenvoorzieningen. Je vindt er onder andere een kinderboerderij, een zwembad, een recreatieruimte en een lunchcafé. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties in de buurt. Het gezondheidscentrum is ook in de wijk gevestigd.

De wijk kent een centrum met winkels, restaurants en een bushalte. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Het centrum is op loopafstand van de woning gevestigd.

De woonwijk ligt daarnaast bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden hebt. Hier kun je mooie wandelingen maken.

Voor wie? 

De woningen zijn geschikt voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben sommige bewoners bijkomende problematiek en vertonen een aantal bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op