Kringloopwinkel en dagbesteding de Berghshop in Noordwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Wintertuinlaan 22,
2201 ZS Noordwijk
088 – 036 32 21 Stuur een e-mail Routebeschrijving

Kringloopwinkel De ‘Berghshop’ in Noordwijk
Wintertuinlaan 22

Werk of dagbesteding Vrije tijd Winkel

Ben je duurzaam of spaarzaam? Geef je een koelkast, fiets, kledingstuk of een meubelstuk graag een tweede leven? Bij kringloopwinkel De Berghshop aan de Wintertuinlaan 22 kun je terecht voor het kopen of afgeven van tweedehands producten. Als je wilt komt het team komt langs om spullen op te halen. In de werkplaatsen en het atelier worden de spullen opgeknapt en gereedgemaakt voordat ze in de winkel terecht komen.

In het kort

In de Berghshop kun jij dagbesteding doen. Dit betekent dat je mensen helpt in de winkel, en zorgt dat de winkel er netjes uitziet. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat alles mooi uitgestald staat.

Kringloopwinkel de Berghshop

Wie werken hier als dagbesteding

De kringloopwinkel wordt gerund door jongeren met een licht verstandelijke beperking met ernstig moeilijk verstaanbaar gedrag. Ook zijn aan de winkel een creatieve werkplaats, een schilderwerkplaats en een fietsenwerkplaats verbonden.

De bedoeling is dat jij hier lekker aan de slag gaat met de kleding en de spullen, en het helpen van mensen. Hierdoor leer jij wat het betekent en hoe het is om te werken, en je wordt hier gaandeweg steeds beter in. Dit doen wij door de methode Op Eigen Benen.

Kom een kijkje nemen?

Kom je een kijkje nemen en snuffelen naar leuke spulletjes bij de Berghshop? Deze winkel is voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor bewoners van het woonzorgpark.

Praktische informatie

Kringloopwinkel De Berghshop

Wintertuinlaan 22
2201 ZS Noordwijk
T. 088 – 036 32 21
Facebook-pagina
www.berghshop.nl

Openingstijden

Ma t/m vr 10.00 – 16.00 uur
Za 12.00 – 15.30 uur

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op