Kringloopwinkel Goed Bezig in Nijkerk | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Nijverheidsstraat 7,
3861 RJ Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kringloopwinkel Goed Bezig in Nijkerk
Nijverheidsstraat 7

Werk of dagbesteding Winkel

Elke dag ga je met een grote glimlach naar je werk toe. Dat is niet voor niets. Bij kringloopwinkel Goed Bezig is de sfeer altijd leuk en gezellig. Samen met een team van harde werkers zorg jij ervoor dat alles goed verloopt. Jij geeft gebruikte spullen weer een tweede leven!

In het kort

Aan de Nijverheidsstraat 7 in Nijkerk is de kringloopwinkel ‘Goed Bezig’ gevestigd. In deze kringloopwinkel werken mensen met een verstandelijke beperking. De kringloop heeft veel te bieden. Zo verkoopt de winkel onder andere kleding, meubels, speelgoed en boeken. Naast het verkopen van gebruikte goederen, verzorgt Goed Bezig ook (kleine) verhuizingen.

De winkel 

Goed Bezig is voor de helft ingericht als winkel. Hier worden alle spullen verkocht. De andere helft wordt gebruikt als werkplaats en opslag. De spullen worden hier binnengebracht en klaargemaakt voor verkoop. De kringloopwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Omgeving

De kringloopwinkel is gevestigd op een industrieterrein in Nijkerk. In de buurt zitten meer bedrijven. Het centrum van Nijkerk is binnen 10 minuten lopen te bereiken. Je vind in het centrum verschillend voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook worden er elk jaar veel leuke activiteiten georganiseerd in Nijkerk.

Op loopafstand van de kringloopwinkel zit een bushalte. De bussen gaan onder andere richting het station van Nijkerk en Harderwijk. Het station bevindt zich aan de rand van het centrum. Hier rijden treinen richting Zwolle en Utrecht Centraal.

Voor wie?

In de kringloopwinkel werken ongeveer 30 enthousiaste medewerkers met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om met klanten in contact te zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op