Kunstuitleen en cadeauwinkel De Verbeelding in Wageningen | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Buurtseweg 3,
6707 EZ Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kunstuitleen, cadeauwinkel en lunchroom De Verbeelding in Wageningen
Buurtseweg 3

Werk of dagbesteding Restaurant Winkel

Over twee weken is het afscheid van één van je favoriete collega’s. Hij is groot kunstliefhebber, dus je bent op zoek naar een uniek werk dat ervoor moet zorgen dat hij jullie gezellige tijd samen nooit meer vergeet. Je bent alle winkels al afgestruind, maar veel verder dan bordjes met ‘home is where the heart is’ kom je niet. Dat is waar De Verbeelding te hulp schiet. Bij ons kun je altijd terecht voor unieke, spontane kunst die in staat is elke woonkamer op te fleuren. Een kunstwerk in opdracht laten maken? Kunnen we regelen! Wedden dat je collega er blij mee zal zijn?

In het kort

De Verbeelding is een kunstuitleen, cadeauwinkel en lunchroom. De artikelen en kunstwerken die verkocht en verhuurd worden zijn gemaakt door cliënten van verschillende dagbestedingscentra van 's Heeren Loo, zoals Kristal en De Wissel.  

Klik hier om het assortiment te bekijken

Over onze kunst

Sprekend beeld

Omdat mensen met een verstandelijke beperking zich vaak beperkt verbaal kunnen uitdrukken, is hun werk des te sprekender. Zij verwoorden hun indrukken en gedachten in beelden. Vaak zijn de thema’s direct afkomstig hun eigen leven.

De collectie van onze kunstuitleen bestaat uit spontane, directe en expressieve uitingen. We hebben onder andere olie-, acryl- en waterverfschilderijen, lino- en houtsneden, potlood-, stift- en krijttekeningen. Bekijk hier de collectie.

Hoe werkt het?  

Wij werken met abonnementen. Voor 35,- kun je al een abonnement afsluiten voor een heel kalenderjaar. De kunstwerken kun je zo vaak wisselen als u wilt. De maximale uitleentermijn is een jaar. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om voor 2 jaar te huren.

Vrijwel alle kunstwerken uit de collectie zijn ook te koop. Ook is het mogelijk om een kunstwerk in opdracht te laten maken.

De cadeauwinkel

De Verbeelding verkoopt cadeauartikelen gemaakt door cliënten van verschillende dagbestedingcentra van 's Heeren Loo. Denk daarbij aan keramiekwerk zoals schalen, borden en vazen, decoratieve producten voor binnen en buiten zoals waxinelichthouders, bloemen, schaakspel, tuinbeelden. Ook verkopen wij diverse kunstkaarten. 

Een creatief cadeau

Wij verkopen ook cadeaubonnen waarvan u zelf het bedrag kunt bepalen. Deze kunnen gebruikt worden voor een cadeau of om een abonnement af te sluiten.

Koffie met Verbeelding

In het zelfde pand zit ook leer- en werkbedrijf lunchroom Koffie met Verbeelding. In deze lunchroom werken o.a. cliënten van 's Heeren Loo. Onze cliënten werken zowel in de bediening als in de keuken. Onze menukaart biedt voor elk wat wils, van een kop heerlijke koffie met een zelf gebakken appeltaartje met slagroom tot een uitgebreide lunch met bv. een kopje zelfgemaakt soep. 

Wij zijn 5 dagen in de week geopend. Van 10.00-15.30 uur. 
Onze keuken is open vanaf 12.00-14.30 uur.
Op de woensdag sluit de keuken om 14.00 uur.
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Voor actuele openingstijden zie onze Facebook-pagina.

E: kristal@sheerenloo.nl
T: 06 - 13 41 16 12

Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt De Verbeelding vlakbij het centrum van Wageningen, op ongeveer 5 minuten loopafstand van het busstation. 

Adres en contactgegevens

Buurtseweg 3
6707 EZ Wageningen
088-0373190
de.verbeelding@sheerenloo.nl 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 9:30 – 15:30

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op