Leerwerkbedrijf De Rotonde in Ede | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Proosdijerveldweg 55,
6714 AA Ede
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Leerwerkbedrijf De Rotonde
Proosdijerveldweg 55

Werk of dagbesteding Leren en school

Je loopt De Rotonde binnen en ruikt een heerlijke geur van versgebakken broodjes. Je groet je collega’s en gaat naar jouw afdeling. Jij bent graag creatief aan het werk. Vandaag ga je weer verder met je project. Ondertussen klets je met je collega’s en hou je koffie pauzes. Je hebt altijd een voldaan gevoel na een werkdag bij De Rotonde!

In het kort

Aan de Proosdijerveldweg 55 zit leerwerkbedrijf De Rotonde. Hier werken 30 mensen met een verstandelijke beperking op verschillende gebieden. Medewerkers kunnen in de winkel werken, creatief bezig gaan, lekkernijen bakken of huishoudelijk werk doen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo.

Ook kunnen medewerkers een leertraject volgen om zo door te groeien naar een andere werkplek. Alle medewerkers werken aan hun eigen opgestelde doelen. Dit wordt gedaan aan de hand van een leertraject.

De Rotonde

Het bedrijf

De Rotonde is gevestigd in een oud schoolgebouw in Ede. In 2016 is het gebouw verbouwd tot een leerwerkbedrijf. Het gebouw kent twee gedeeltes. In het ene gedeelte vind je de buitendienst, het winkeltje Buitengewoon, het papier-maché atelier, de papiermakerij en het teken en schildersatelier. In het andere gedeelte zit bakkerij Smul en het serviceteam. Via de parkeerplaats heb je toegang tot dit gedeelte. Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

Het leerwerkbedrijf is gevestigd in een woonwijk (De Steinwijk) in Ede. Stichting Malkander en kinderboerderij De Proosdij zijn naast het bedrijf gevestigd. De woonwijk ligt vlakbij de Veluwe, waar je een prachtige omgeving hebt.

In de woonwijk heb je een klein winkelcentrum (het Rozenplein) waar je onder andere de Jumbo en de Kruidvat vindt. Ook heb je op 200 meter afstand van het bedrijf een bushalte.

In Ede vind je veel leuke cafetaria’s en winkels. Het is een bruisende stad, maar toch overzichtelijk en knus. Het centrum van Ede is lopend te bereiken. Aan de rand van het centrum bevindt zich het NS station met onder andere treinen richting Nijmegen en Arnhem.  

Voor wie?

Het leerwerkbedrijf De Rotonde is geschikt voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking. Verder kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op