Dagbesteding Olmenhorst bij Lisserbroek - Haarlemmermeerpolder | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Lisserweg 481,
2165 AS Lisserbroek
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Olmenhorst - Haarlemmermeerpolder Lisserbroek
Lisserweg 481

Werk of dagbesteding

Regen of geen regen. Jij houdt van de buitenlucht. Heerlijk om dat te combineren met je werk! Op landgoed de Olmenhorst zorg je voor de planten en het terrein. Samen met je collega’s maak je er elke dag weer een leuke werkdag van!

In het kort

Aan de Lisserweg in Lisserbroek zit landgoed de Olmenhorst. Op dit landgoed werken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er worden verschillende vruchten geteeld en er wordt gewerkt in de moestuin en kruidentuin.

Schuilen bij slecht weer

Overdag wordt er vooral buiten gewerkt. Bij slecht weer schuilen wij in het knusse Tuinhuis. Het Tuinhuis heeft een grote ruimte met een zithoek, een open keuken en een toilet. Daarnaast is er een kantine waar wij koffie en thee drinken en lunchen.

De werkzaamheden bestaan bij slecht weer vooral uit het kloven van hout en dingen maken aan de werkbank. 

De omgeving

Landgoed de Olmenhorst ligt in de Haarlemmermeerpolder. Deze polder bestaat uit een groot uitgestrekt vlak met een bodem van vette klei. Het plaatsje Lisserbroek ligt ongeveer 2 kilometer verderop.

Vanuit het centrum van Lisserbroek ben je met het openbaar vervoer in 20 minuten bij het landgoed. Met de fiets ben je ongeveer 10 minuten onderweg. 

Voor wie?

Ben je graag buiten en vind je het leuk om op een landgoed te werken? Wij bieden werkplekken voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op