Begeleid wonen in een groepswoning voor jongeren in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Laan van Groot Schuylenburg 400-410,
7325 BT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan Van Groot Schuylenburg 400-410

Wonen

Het is weekend en dat betekent lekker ontspannen. Wat ga je doen vandaag? Misschien naar het zwembad, of blijf je gewoon lekker thuis? Dat kan, want jouw groepswoning heeft zoveel te bieden dat je niet naar buiten hoeft om plezier te hebben. Neem een duik in het bad met sterrenhemel, of ga lekker in de tuin in de zon zitten. Komen je ouders dit weekend langs om even bij te kletsen? Gezellig! Je kunt er zeker van zijn dat jij vanavond in je eigen bed met een voldaan gevoel de dag afsluit.

In het kort

Laan van Groot Schuylenburg 400-410 is een woning waar de begeleiding 24 uur per dag klaarstaat. Er wonen jongeren met een ernstige meervoudige beperking. Doordeweeks nemen zij allemaal deel aan dagbesteding. Bijzonder aan deze woning is dat wij de ouders nauw bij de zorg betrekken. Zij kunnen op elk gewenst moment langskomen of hun kind mee naar huis nemen.

In bad onder de sterren

Op de aangepaste woning is ruimte voor zeven cliënten. Het ontbreekt er aan niets: zo hebben twee van de zeven slaapkamers een snoezelruimte, speelwand en eigen badkamer. De parel van het huis is onze speciale badkamer met bad en sterrenhemel. 

De woning beschikt verder over een grote tuin, waar je ’s zomers heerlijk kunt zitten. Eten doen we samen in de ruime keuken. In de gemeenschappelijke woonkamer is alle ruimte om te ontspannen.

Wonen in het bos

Alles wat je nodig hebt in de buurt

Je vindt onze woning op het terrein Groot Schuylenburg in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook zijn een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Op het centrale plein vind je verschillende dagbestedingslocaties.

Bereikaarheid

Het busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bij ons komen wonen?

De woning is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met een ernstige meervoudige beperking. Zie jij jezelf hier al wonen? Bij interesse kun je altijd contact met ons opnemen, dan kijken wij of er een plekje is.

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 400
7325 BT
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op