Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Laan van Groot Schuylenburg 71-75-79,
7325 BB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan van Groot Schuylenburg 71-75-79

Wonen

Vandaag ga je met de begeleiding en je medebewoners naar de brasserie. Gezellig! Trek wel een dikke jas aan, want het is koud vandaag. Jullie bekijken de mensen die langslopen en drinken een kopje koffie. Als jullie eenmaal weer thuis zijn, is het voor jou tijd voor een warm bad. Het badschuim ruikt heerlijk. Eindelijk even de kou uit! Herfst op het woonzorgpark is zo slecht nog niet.

In het kort

Op deze woning op Laan van Groot Schuylenburg bieden we 24 uur per dag zorg voor mensen met een ernstige meervoudige en/of visuele beperking. Zij zijn volledig afhankelijk van de begeleiding. Alle bewoners nemen deel aan dagbesteding.

Een aangepaste woning

De woning op Laan van Groot Schuylenburg is prachtig gelegen midden in het bos. De inrichting helemaal aangepast aan mensen met een meervoudige en/of visuele beperking. Overal is voldoende licht. Er zijn tilliften en een plafondlift aanwezig. In de badkamer vind je een hoog-laagbad met een tillift.

Groot Schuylenburg

Altijd iemand in de buurt

Je vindt de woning op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in een bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. 

Dagbesteding

Op het terrein zijn de mogelijkheden van dagbesteding eindeloos. In de papierwinkel kun je je creativiteit kwijt. Neem ook eens een kijkje bij dagbesteding DoeKom, waar je lekker kunt snoezelen.

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bij ons komen wonen

De woning is bedoeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Daarnaast zijn de meesten (bijna) blind. Veel bewoners hebben epilepsie. Daarom is er altijd begeleiding aanwezig die weet hoe te handelen bij een aanval. Heb jij behoefte aan 24 uur persoonlijke zorg? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 71-75-79 
7325 BB
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op