Logeerhuis De Rank Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Lobsteinlaan 20,
7325 BH Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Logeerhuis De Rank in Apeldoorn
Lobsteinlaan 20

Wonen Werk of dagbesteding Logeren

Het is weekend en dat betekent dat je weer naar het logeerhuis mag. Voor de deur geef je je ouders nog een zoen. Dan kan de pret beginnen. Natuurlijk is niets beter dan thuis, maar toch heb je elke week weer zin om naar De Rank te gaan. Je slaapt namelijk recht tegenover de kinderboerderij. Vanuit je kamer kun je de geitjes horen mekkeren. Kijk, er zijn eendjes met schattige kuifjes, en zelfs een kuikentje! Jij zou hier gerust de hele dag door kunnen brengen. Als je zondagavond weer naar huis gaat, heb je wel honderd verhalen te vertellen.

In het kort

De Rank bestaat uit een logeerhuis en een activiteitenafdeling. In het logeerhuis komen kinderen voor een weekend of een midweek. Er wordt woensdagopvang geboden. Tijdens vrije schooldagen en vakanties bieden wij ook dagopvang of logeren aan. Op onze activiteitenafdeling zijn ouderen met fysieke en/of psychische problemen welkom. Ook dementerenden en mensen met Alzheimer kunnen bij ons terecht.

De woning

De Rank bestaat uit drie groepsruimtes en een grotere gemeenschappelijke ruimte. Er zijn vier toiletten. Er wordt gekookt in een kleine, maar sfeervolle keuken. Het leukste aan de Rank is misschien wel de gezellige tuin, die is omheind met een beukhaag en eindeloos avontuur biedt. 

Het logeerhuis

Het logeerhuis heeft tien slaapkamers, waarvan er eentje voor de slaapwacht is. Er is een gezellig ruime woonkamer met een kleine keuken.

In de buurt 

Op het terrein

Je vindt De Rank op het terrein Groot Schuylenburg in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel en een restaurant zijn dichtbij. 

Een dagje uit

Als je echt een leuk dagje uit wil, bezoek dan eens de Apenheul. Gegarandeerd plezier dankzij de loslopende brutale apen! Als je geluk hebt, organiseert de begeleiding ook een keer een uitstapje naar pretpark Julianatoren.

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Een thuis voor iedereen

In het logeerhuis komen voornamelijk kinderen met uiteenlopende (verstandelijke) beperkingen, maar we hebben ook een volwassen groep. We vinden het op De Rank belangrijk dat iedereen er mag zijn en in zijn eigen tempo deel kan nemen. Heb je behoefte aan een veilige plek om te logeren, werken of leren, neem dan vooral contact met ons op.

Adres

Lobsteinlaan 20
7325 BH
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op