Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Kloosterlaan 26,
6651 TL  Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Lunchcafé Pauli's in Druten
Kloosterlaan 26

Werk of dagbesteding Leren en school Winkel of restaurant

De klok slaat 9.00 uur. Tijd om de deuren van lunchcafé Pauli’s te openen. Het is maandag, dus jij begint weer fris aan een nieuwe werkweek. De eerste klanten lopen al binnen en bestellen een kop koffie. Een goed begin, want koffie zetten vind je toch wel één van de leukste dingen van je werk. 

De tijd gaat snel voorbij en voor je het weet zit het café vol met mensen die komen lunchen. Gelukkig helpen je collega’s mee en zijn jullie een goed team samen. De bestellingen vliegen binnen en in de keuken wordt hard gewerkt. Intussen heb jij ook wel zin in een broodje. Dat komt mooi uit, want jij mag met pauze!

In het kort

Aan de Kloosterlaan 26 zit lunchcafé ‘Pauli’s’. Het café is gevestigd in een leuke, ruime woonwijk in Druten. Er worden onder andere koffie, verschillende broodjes en snacks geserveerd. In het café werken mensen met een verstandelijke beperking. Naast het werk bieden wij de mogelijkheid om te werken aan een certificaat of diploma op horecagebied. Wij zijn een erkend horeca leerbedrijf (KENWERK) en hebben een interne opleiding Arbeid gekwalificeerd Assistent (niveau 1).

Pauli’s heeft begin 2009 zijn deuren geopend en loopt inmiddels erg goed. Naast het verzorgen van een heerlijke lunch of een kopje koffie, kun je bij ons terecht voor feestjes of vergaderingen. Ook verzorgen wij catering op locatie. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

Omgeving

Lunchcafé Pauli’s is gevestigd in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving. Het dagactiviteitencentrum ligt daarnaast bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden vindt. In het centrum van Druten vind je verschillende voorzieningen zoals winkels, supermarkten en cafetaria’s. Ook heeft Druten een kinderboerderij en een zwembad.

Er rijden diverse bussen vanaf het busstation van Druten en Nijmegen Centraal naar het centrum van Druten. Vanaf het centrum is het ongeveer tien minuten lopen naar het lunchcafé. 

Wees welkom!

Iedereen is welkom bij ons voor een heerlijke lunch of een kopje koffie. In het lunchcafé werken mensen met en zonder verstandelijke beperking samen in één team. Het team is verantwoordelijk voor een goed verloop en iedereen doet wat mogelijk is voor hem of haar. Wij bieden daarnaast een interne opleiding voor Arbeid gekwalificeerd Assistent (niveau 1). 

Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden.

Openingstijden

Pauli’s is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag in de oneven weken is het lunchcafé onder voorbehoud open van 12.00 tot 16.00 uur. Dit is niet altijd het geval, aangezien er vaak op zaterdag themadagen georganiseerd worden. Mocht u langs willen komen op de zaterdag, dan kunt u voor de zekerheid contact met ons opnemen.

Contactgegevens 

Kloosterlaan 26
6651 TL Druten
088-0374061

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op