Begeleid wonen in Elburg | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Luttekenstraat 3-5-7-9,
8081 XL Elburg
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Elburg
Luttekenstraat 3-5-7-9

Wonen

Vandaag is het weekend, en het begint al herfst te worden. Jullie gaan lekker met de begeleiding op stap om te wandelen. Op de Veluwe is van alles te zien en te beleven. Heb jij al eekhoorntjes gespot?

Als je moe thuiskomt, wacht daar je eigen fijne woning. Leuke huisgenoten, een gezellig woonkamer en een zacht bed: wat wil je nog meer?

In het kort

Op de Luttekenstraat is 24 uur per dag begeleiding beschikbaar voor elf cliënten met een verstandelijke beperking. Wij vinden het belangrijk dat zij individueel begeleid worden, zodat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. We bieden ook de mogelijkheid om te komen logeren.

De woning

Luttekenstraat 3, 5, 7 en 9 zijn vier woningen die aan de binnenkant zijn doorgebroken. Als bewoner hoef je je absoluut geen zorgen te maken over je privacy, want iedereen heeft een eigen slaapkamer. De douche en toilet zijn gedeeld. In de woning zijn twee woonkamers, waar bijvoorbeeld een spelletje gespeeld kan worden of koffie kan worden gedronken. Samen eten is natuurlijk ook altijd gezellig.

Omgeving

Elburg is een oud vestingstadje in Gelderland dat rijk is aan geschiedenis. Het is gelegen aan het schitterende Veluwemeer. Het stadje ligt tussen Zwolle en Harderwijk.  

De wijk

De woning in de Luttekenstraat staat in een rustige omgeving met weinig straatverkeer. In de wijk vind je een winkelcentrum, een cafetaria en een tankstation. Het is een kwartiertje lopen naar het centrum, maar als je niet zo van wandelen houdt, kun je ook de bus pakken. Ook dagbesteding ’t Dreipunt is met de bus makkelijk bereikbaar.

Dagje uit

Voor een leuk dagje uit ga je bijvoorbeeld naar de Veluwe, eventueel met een oversteek met het fietspontje erbij. Andere opties zijn een uitje naar de Randmeren, of een dagje winkelen in het gezellige centrum van Zwolle. Blijf je in Elburg zelf, dan kun je eens  langsgaan bij de oude vissershaven.

Openbaar vervoer

Elburg is het makkelijkst te bereiken via station ’t Harde, dat op ongeveer zeven kilometer afstand ligt. 

Wie wonen hier begeleid?

Op de Luttekenstraat 3-5 zijn volwassenen en senioren met een matige tot ernstige verstandelijke beperking van harte welkom. De meeste cliënten hebben daarnaast ook psychiatrische problematiek. Woning 7-9 is bedoeld voor volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking. Een aantal cliënten hebben daarnaast autisme. In beide woningen wonen zowel mannen als vrouwen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op