Begeleid zelfstandig wonen in Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Marga Klompéstraat 60 t/m 78,
4003 ZR Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een eigen appartement of studio
Marga Klompéstraat 60 t/m 78

Wonen

Vanaf je eigen appartement loop je zo het bruisende centrum van Tiel in. Zin in een frisse neus? Maak dan een mooie wandeling langs de Waal en breng een bezoekje aan het Koningspark. Als je zin hebt in gezelligheid kun je terecht in de gezamenlijke ruimte. Drink een kopje koffie met de bewoners of kook gezellig samen een maaltijd.

In het kort

Aan de Marga Klompéstraat zijn woonruimtes gevestigd voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners wonen in een eigen appartement/studio onder begeleiding. Ze worden begeleid bij het zelfstandig wonen. Daarbij heeft iedereen een persoonlijk ontwikkelingsplan. Het doel is om zo zelfstandig mogelijk te wonen.  Overdag gaan bewoners naar een vorm van dagbesteding of naar hun werk.

Het gebouw 

Het gebouw aan de Marga Klompéstraat bestaat uit acht appartementen en een studio. De woningen zijn gevestigd op de bovenverdieping van de Brede Zorgschool. Er is een lift in het gebouw aanwezig.

Elke woning heeft een eigen zitkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is er een was-/bergruimte in elke woning. In de studio zijn de zitkamer en slaapkamer één ruimte. De bewoners hebben ieder een eigen voordeur, deurbel en brievenbus. Verder heeft het gebouw nog een grote gezamenlijke ruimte die gebruikt wordt als gespreks- en trainingsruimte. Hier bevindt zich ook een balkon en een keuken. In de ruimte staan een aantal zitbanken en een ruime gesprekstafel. 

Omgeving

De woningen zijn te vinden in aan de rand van het centrum van Tiel. Vlakbij bevindt zich het ziekenhuis Rievierenland. Om de hoek zit de supermarkt COOP. Vanaf de woning is het centrum lopend te bereiken. Er zijn verschillende restaurants, cafetaria’s en winkels te vinden in het centrum. Ook is de rivier de Waal te voet of met de fiets goed te bereiken. Daarnaast zijn er verschillende parken in de buurt waar je heerlijk kunt wandelen.

Om de hoek van de woningen zit een busstation. Het station van Tiel is vijf minuten fietsen vanaf de woningen. De treinen rijden onder andere richting Arnhem Centraal en Woerden. 

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners bijkomende problematiek zoals gedragsproblemen. Bewoners willen graag zelfstandiger leven en zich hierin ontwikkelen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op