Begeleid (zelfstandig) wonen in Amersfoort | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Meetpuntlaan Meetpuntlaan 1-33,
3817 LA Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Amersfoort
Meetpuntlaan 1-33

Wonen

In het kort

De woningen aan de Meetpuntlaan 1 in Amersfoort zijn geschikt voor mensen met een verstandelijke- en een licht verstandelijke beperking. Voor hen is het mogelijk in een behandelgroep te komen (vanaf 16 jaar) of om begeleid te wonen (vanaf 18 jaar). Er is geen leeftijdslimiet van toepassing. Het gebouw bestaat uit zelfstandige studio’s en appartementen, maar er zijn ook gemeenschappelijke ruimtes. Het wooncomplex ligt in een mooie nieuwe wijk dichtbij de binnenstad van Amersfoort.

De woning

Het wooncomplex ligt in een mooie nieuwbouwwijk. Het contact met de buurtbewoners is goed. Er is zelf 1x per jaar een buurtfeestje! Ook is de locatie erg centraal gelegen, zodat je maar eventjes hoeft te fietsen om midden in de binnenstad van Amersfoort te staan.

Met of zonder behandelgroep

De woning bestaat uit 4 verdiepingen. Op de begane grond zijn 5 studio’s gevestigd, waarin je in een behandelgroep woont. Hier is ook een grote keuken waar jij gezellig met je huisgenoten kunt eten en koffie kunt drinken. Ook kun je met goed weer lekker buiten in de tuin zitten. Op de andere verdiepingen zijn zelfstandige woningen gevestigd, waar jij een eigen keuken, badkamer en zelfs een balkon hebt!  Ook is er een gemeenschappelijke ruimte waar jij samen met je huisgenoten kunt eten als je daar zin in hebt.

Voor wie

De woningen aan de Meetpuntlaan 1 zijn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Hier kunnen zij op de behandelgroep wonen (vanaf 16 jaar) of begeleid wonen (vanaf 18 jaar). Je leert onder andere vaardigheden als koken en de was doen.

Nog geen school of werk? Dan helpt de begeleiding jou om een geschikte dagbesteding te vinden.

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op