Begeleid wonen in een groepswoning in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Meibloem 28-30,
7322 TM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Meibloem 28-30

Wonen

Het is winter en dat betekent dat jullie vandaag met de hele groep een sneeuwpop gaan bouwen. Hij draagt de jas en hoed van één van de begeleiders. Nu nog een wortel voor de neus. Als hij af is drinken jullie samen een kop warme chocolademelk in de gezellige woonkamer. Vanuit de tuin kijkt de sneeuwpop toe. Hij kijkt een beetje scheel, maar het belangrijkste is dat jullie samen iets leuks hebben gedaan, toch?

In het kort

Op Meibloem 28-30 bieden we zorg aan volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Hoewel er 24 uur per dag begeleiding is, vinden we zelfstandigheid belangrijk. Ook gezelligheid en een goed leven staan bij ons voorop. We proberen daarom bij de begeleiding zo veel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

De woning

Meibloem 30 is een geschakelde woning. In de ruime woonkamer kun je altijd terecht om samen een spelletje te spelen op de computer. Ook is er tv-aansluiting. 

De woning heeft tien slaapkamers, waarvan een aantal extra groot zijn. Op alle kamers is het mogelijk om televisie te kijken. De badkamer en de toiletten worden gedeeld. Verder is er een grote tuin, waar je altijd even kunt zitten om te ontspannen of te kletsen.

De woning is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Wel is er een traplift aanwezig.

Omgeving

Meibloem ligt in de woonwijk Zevenhuizen. De woning staat in een rustige straat in buurt van een park waar je heerlijk kunt wandelen. Winkels zijn op loopafstand en het centrum is op de fiets makkelijk te bereiken. De bushalte is ook op loopafstand. In de buurt vind je een aantal andere woongroepen van ’s Heeren Loo.

Dagje uit

Als hoofdstad van de Veluwe leent Apeldoorn zich prima voor prachtige wandel- en fietsroutes. Ben je wat minder sportief aangelegd, dan kun je gaan winkelen in de gezellige binnenstad. Voor de dierenliefhebbers is er de Apenheul, waar je wel uren kunt kijken naar de loslopende apen.

Bij ons komen wonen?

Meibloem is een sociale groep waar we lief en leed met elkaar delen. De bewoners zijn erg bij elkaar betrokken. Zij hebben de leeftijd van ongeveer 35 tot 81 jaar, en vaak een licht tot matige verstandelijke beperking. Er is variatie in de begeleiding; zo bieden wij veel hulp bij verzorging, maar ook begeleiding bij het ouder worden.

Zou je graag deel uit willen maken van deze hechte groep, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Meibloem 30
7322 TM
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op