Begeleid wonen in een groepswoning in Bedum | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Merel 40-42,
9781 XH Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Bedum ten noorden van Groningen
Merel 40-42

Wonen Werk of dagbesteding

Het is vandaag weekend en de zon schijnt. Op jouw groepswoning op terrein Opmaat is de sfeer goed. Jullie hebben net met zijn allen ontbeten. Nu staan jullie klaar voor een ochtendje de kinderboerderij. Jas aan en wandelen maar! Onderweg fluit de begeleiding een liedje. Weet jij al welke dieren je straks gaat aaien? Misschien mag je wel komen kijken naar de geboorte van een kalfje. Je hebt er hoe dan ook zin in.

In het kort

Merel 40-42 in Bedum is een gezellige groepswoning waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. We proberen zoveel mogelijk voor structuur te zorgen, onder andere met vaste eet- en drinkmomenten. Bij ons ben jij als bewoner het belangrijkst. Er is veel ruimte voor jouw wensen en die van je familie.

Een echt thuis

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor dertien bewoners. Je hebt je eigen kamer waar je televisie kunt kijken of kunt internetten.

Er is een gemeenschappelijke badkamer en een mooie keuken waar we regelmatig samen thee drinken of eten. Verder is er een gezellige gemeenschappelijke woonkamer met televisie. Op het terras kun je in de zomer volop genieten.

Voor degenen die behoefte hebben aan een rustige omgeving, bieden we ook dagbesteding op de woning aan.

De omgeving

De woning staat in de woonwijk Ter Laan in Bedum, waar je verschillende andere woningen en voorzieningen van ’s Heeren Loo vindt. 

Rijk aan groen

Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Ook kun je altijd een fietstocht maken tussen de omliggende weilanden.

Erop uit

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts. Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt.

Dagbesteding

Het dagactiviteitencentrum voor senioren is op loopafstand of met de bus bereikbaar. Hier heb je de mogelijkheid om te snoezelen, maar je kunt er ook schilderen of sporten. Ook is er in de buurt een zwembad.

Bij ons komen wonen?

Op Merel 40-42 wonen dertien actieve mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en dementerenden. Er wonen ook mensen met gedragsproblemen. Door de verschillen in leeftijd en problematiek vullen de bewoners elkaar goed aan. Heb je interesse om bij ons begeleid te komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Merel 40-42
9781 XH
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op