Begeleid wonen - groepswoning op woonzorgpark De Hartenberg - Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Mezenhof 13-15,
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op het woonzorgpark in Wekerom
Mezenhof 13-15

Wonen

Je komt net thuis van de dagbesteding. Je weet dat je thuis nog even wat voor jezelf kunt doen voordat het eten klaar is. Meestal luister je muziek of ga je naar de snoezelruimte. Als het eten klaar is, ga je aan de grote tafel zitten. Hier eet je gezellig samen met je huisgenoten en de begeleiders. Na het eten doe je nog een spelletje en dan is het alweer tijd om te gaan slapen!

In het kort

De woningen aan de Mezenhof 13-15 zijn bestemd voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding geboden. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur en duidelijkheid. Ook wordt er veel gewerkt met het bieden van alternatief gedrag voor bijvoorbeeld agressie.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast hebben de meeste bewoners eigen activiteiten in hun vrije tijd.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. Er zijn twee verdiepingen. Elk gedeelte heeft een eigen woonkamer met een open keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op de begane grond zitten de meeste slaapkamers. Ook is op de begane grond een badkamer met bad gevestigd. Op de eerste verdiepingen zijn nog een aantal slaapkamers te vinden. Daarnaast is er een douche, een toilet en een opslagruimte. Verder heeft de woning een snoezelruimte. Achter de woning bevindt zich een ruime tuin met een terras. 

Omgeving

De woning is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het woonzorgpark kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor (MVG). De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 12 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op