Begeleid wonen - Wekerom - woonzorgpark De Hartenberg | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Mezenhof 17-19,
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 17-19

Wonen

Het is vrijdagochtend. Je gaat je bed uit en neemt een lekkere douche. In de gezamenlijke woonkamer eet je boterham en een stuk fruit en drink je een kopje koffie. Na het ontbijt is het tijd voor dagbesteding. De dagbesteding is op loopafstand, dat is wel zo prettig! Tijdens de dagbesteding is er van alles te doen. Jij gaat creatief aan de slag. Na de dagbesteding loop je weer met je begeleider naar huis. Als je binnenkomt ruik je de heerlijke geur van verse groenten en gebraden vlees. Dat belooft een lekkere maaltijd te worden!

In het kort

Aan de Mezenhof 17-19 zijn woningen gevestigd voor volwassenen met diverse zorgvragen. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, duidelijkheid en gezelligheid. De ontwikkeling van de bewoners staat voorop. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten die de bewoners kunnen doen in hun vrije tijd.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning en heeft een huiselijke sfeer. Elk gedeelte heeft een eigen woonkamer met open keuken. De bewoners hebben allen een eigen slaapkamer. De grote badkamer wordt gedeeld. In de ruimte hal staat een ballenbak.

Verder is er een aanleunwoning voor waar één volwassene woont. De aanleunwoning beschikt over een zit/slaapkamer en een badkamer. De woning heeft een tuin met terras. 

Omgeving

De woning is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het woonzorgpark kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben de meeste bewoners een visuele of auditieve beperking. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op