Begeleid wonen in Wekerom | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Mezenhof 21,
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 21

Wonen

Je hoort de vogels fluiten en je geniet van de prachtige natuur. Samen met je huisgenoten en de begeleiders maak je een wandeling door de Veluwe. De temperatuur is net goed. Niet te warm en niet te koud. Onderweg zien jullie verschillende vogels en dieren. Wat kan de natuur toch mooi zijn!

Na een heerlijke wandeling drink je thuis een lekker kopje thee. Daarna is het even tijd om te rusten in je eigen slaapkamer. Daar ben je wel aan toe na een lange wandeling!

In het kort

De Mezenhof 21 is een woning voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Er is plek voor 10 bewoners. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig en richt zich vooral op het bieden van structuur en duidelijkheid. Een huiselijke sfeer en gezelligheid is ook erg belangrijk binnen de woning. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding.

Woning

De woning heeft een woonkamer met open keuken. De bewoners hebben een eigen slaapkamer van ongeveer 10 tot 14 m2 groot. De grote badkamer wordt gedeeld. Verder is er nog een snoezelruimte en een bergruimte. De woning heeft een tuin met een groot terras. De woning en de tuin zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

De woning is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het woonzorgpark kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een ernstige meervoudige beperking. De meeste bewoners zijn rolstoelafhankelijk. Daarnaast hebben een aantal bewoners diabetes en epilepsie. De leeftijd ligt tussen de 25 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op