Begeleid wonen in een groepswoning - Wekerom - De Hartenberg | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Mezenhof 7-11,
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Wekerom
Mezenhof 7-11

Wonen

Nog even, en dan gaat de wekker. Het is weekend dus de wekker staat een uurtje later, heerijk! Vandaag staat er een leuke activiteit op de planning. Samen met je huisgenoten ga je een dagje naar de Veluwe. In dit prachtige gebied kom je helemaal tot rust. Na de lange wandeling heb je wel wat lekkers verdient. In de gezamenlijke woonkamer staat het drinken al klaar. Je ploft neer op de bank. Even uitrusten!

In het kort

Aan de Mezenhof 7-11 zijn woningen gevestigd voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur en rust. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding, waarin beweging een grote rol speelt. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten die de bewoners kunnen doen in hun vrije tijd.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning. De woningen hebben beide een woonkamer met open keuken. Ook is er een bijkeuken aanwezig. De bewoners hebben een eigen slaapkamer van ongeveer 10 tot 14 m2 groot. De grote badkamer wordt gedeeld. Verder is er nog een snoezelruimte en een bergruimte. De woning heeft een tuin met een groot terras.

Naast de twee-onder-een-kapwoning is er nog een aanleunwoning voor twee bewoners. Deze bewoners wonen zelfstandiger. Er zijn in de aanleunwoning twee zit/slaapkamers en er is een gezamenlijk keukentje. 

Omgeving

De woning is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Het woonzorgpark kent ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn verschillende voorzieningen te vinden op het gebied van werk, wonen en vrije tijd. Zo zit er een kinderboerderij op het park, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en heeft een rustige bosachtige uitstraling. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand van elkaar af. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de woning.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen met een matige verstandelijke beperking. Een aantal bewoners hebben daarnaast een stoornis in het autisme spectrum en/of vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op