Begeleid wonen voor verstandelijk beperkten - woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 14-16-18-20-22-24,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 14-16-18-20-22-24

Wonen

Wandelen door het bosachtige park of toch een uitstapje naar de stad? Even lekker alleen zijn in je eigen kamer of toch gezellig bij je huisgenoten zitten in de gezamenlijke ruimte? Wordt het vanmiddag een spelletje of gaan jullie creatief aan de slag? Aan de Molenkamp in het woonzorgpark in Ermelo is er veel mogelijk!

In het kort

Aan de Molenkamp 14-24 zitten laagbouw woningen voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid. Zelfontplooiing en waardering staat binnen de begeleiding ook centraal. Overdag hebben de meeste bewoners een vorm van dagbesteding.

Woning

De woningen zijn allemaal gelijkvloers. Elke woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Hier wordt altijd samen gegeten. Ook zijn er kantoren en wasruimtes aanwezig. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer met badkamer. Daarnaast heeft elke woning nog twee appartementen. De appartementen hebben een eigen slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. De woningen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Er is een tuin aanwezig.

In verband met de veiligheid van de bewoners zijn een aantal woningen overdag op slot. Ook zijn er diverse ruimtes, waaronder de keukens, die op slot kunnen. 

Omgeving

De woningen zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. De bewoners vertonen daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op