Beschermd wonen - woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 2-4-6-8-10-12,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 2-4-6-8-10-12

Wonen

In een appartement wonen of toch liever in een groepswoning? Aan de Molenkamp in Ermelo kan het allebei. Het is maar net wat jij nodig hebt en wat jouw wensen zijn. Op het park kan je een bezoekje nemen aan de leuke kinderboerderij of aan het mooie, net opgeknapte restaurant. Alles zit op loopafstand van elkaar. Ideaal dus!

In het kort

Aan de Molenkamp op het woonzorgpark van Ermelo staan woningen voor mensen van verschillende niveaus in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Er wordt 24-uurs begeleiding en zorg geboden in een beschermde omgeving. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, herkenbaarheid en veiligheid. Bij elke bewoner wordt er gekeken welke begeleiding het beste aansluit. Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding.

Woning

De woningen hebben allen één verdieping. Elke bewoner heeft een eigen badkamer en een eigen slaapkamer. De woonkamer en de keuken worden gedeeld. Daarnaast zijn er per woning twee appartementen. De appartementen hebben een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De bewoners in de appartementen leven zelfstandiger. 

Omgeving

De woningen zijn gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op