Beschermd wonen in Ermelo voor verstandelijk beperkten | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 29,
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 29

Wonen

Samen met de begeleiders een bezoekje brengen aan het centrum van Ermelo? Of op pad binnen het woonzorgpark? Het zijn allebei mooie gebieden. Het centrum van Ermelo is levendig en het park is bosrijk en ruim opgezet. Of ga je toch liever naar het Veluwemeer een eindje verderop?

In het kort

Aan Molenkamp 29 wonen acht volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24 uur per dag begeleiding en verzorging geboden.

De bewoners hebben 10 dagdelen in de week dagbesteding. De dagbesteding is vooral gericht op ontdekking en beleving.

De begeleiding richt zich vooral op het creëren van een prettige en veilige woonomgeving. De mogelijkheden en wensen van elke bewoner staat voorop.

Woning

De woning is geheel gelijkvloers. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer. Een aantal slaapkamers hebben een wastafel in de kamer. Er is een badkamer en een doucheruimte die gedeeld worden met de bewoners. De grote woonkamer met open keuken wordt ook gedeeld. Ook is er een tweede, wat kleinere woonkamer waar bewoners gebruik van maken. Daarnaast is er nog een snoezelruimte en een kantoor. 

Omgeving

De woning is gelegen in Ermelo in een mooi woonzorgpark, dichtbij de stad Harderwijk. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Bewoners aan Molenkamp 29 hebben een leeftijd tussen de 25 en 75 jaar. Ze hebben een ernstige verstandelijke beperking, veelal in combinatie met andere beperkingen. Een aantal bewoners maken gebruik van een rolstoel.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op