Begeleid wonen in woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 32-34-36-38-40,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Ermelo
Molenkamp 32-34-36-38-40

Wonen

Samen met anderen woon je op een mooi woonzorgpark in Ermelo. In je eigen kamer kun je je even terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. In de gezamenlijke woonkamer is het altijd gezellig. Je kunt hier spelletjes spelen, tv kijken of gewoon lekker uitrusten met je huisgenoten. Als je even een frisse neus wilt halen, kun je heerlijk door het park wandelen. Het is er rustig en er rijden bijna geen auto’s. Ideaal voor wandelaars!

In het kort

Aan de Molenkamp 32-40 zijn woningen gevestigd voor mensen met een verstandelijke beperking. Elke woning heeft een specifieke doelgroep. Er is 24-uurs begeleiding. De begeleiding richt zich vooral op de behoeften en mogelijkheden van iedere bewoner. Verder staat het bieden van structuur, duidelijkheid en veiligheid centraal. Overdag gaan de meeste bewoners naar dagbesteding.

Woning

De woningen bevinden zich in een pand dat geheel gelijkvloers is. Er is een grote gang die de woningen met elkaar verbindt. De centrale keuken is bereikbaar via de gang. In de groepswoningen zit een gezamenlijke woonkamer. Enkele woningen hebben ook nog een eigen keukenblok. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer. Een aantal slaapkamers zijn in de gang te vinden. De badkamers worden gedeeld. Daarnaast bevindt zich nog een appartement in het gebouw. De grote tuin wordt gedeeld met de woningen. 

Omgeving

Het pand is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De doelgroep loopt uiteen van licht verstandelijk beperkten tot (zeer) ernstig verstandelijk beperkten. Daarbij hebben veel bewoners bijkomende problematiek. Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) voor.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op