Beschermd wonen in Ermelo - woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 42-44-46-48-50,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 42-44-46-48-50

Wonen

Elke dag eten en drinken wij met elkaar in de gezamenlijke woonkamer. Dit doen wij op vast momenten zodat er duidelijkheid en structuur is. Op de dagbesteding kunnen de bewoners dingen beleven en ervaren. Het woonzorgpark is rustig en bosrijk. Wij wandelen regelmatig door het mooie gebied.

In het kort

Aan de Molenkamp op het woonzorgpark van Ermelo staan woningen voor ouderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Er wordt 24-uurs begeleiding en zorg geboden in een beschermde omgeving. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, herkenbaarheid en veiligheid. Bij elke bewoner wordt er gekeken welke begeleiding het beste aansluit. Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding waarbij ze ervaren en beleven.

Woning

De woningen zijn geschakeld aan elkaar. Elke woning heeft een grote gezamenlijke woonkamer en een aparte keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer op de begane grond. De badkamers worden gedeeld. De woningen hebben geen drempels en zijn goed toegankelijk voor mindervaliden.

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Op loopafstand zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals een supermarkt en cafetaria’s. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor ouderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking die mindervalide zijn.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op