Beschermd wonen voor kinderen t/m 18 jaar - woonzorgpark Ermelo | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 64-66,
3853 HH Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Beschermd wonen op het woonzorgpark in Ermelo
Molenkamp 64-66

Wonen

Binnen deze woning in het woonzorgpark in Ermelo kunnen kinderen zich ontwikkelen en leren kinderen om te gaan met de sociale omgeving. Vanuit een veilige, beschermde omgeving kunnen de kinderen ontdekken en beleven op hun eigen tempo.

In het kort

Aan Molenkamp 64-66 is een woning gevestigd voor kinderen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De begeleiding richt zich vooral op het stimuleren en ondersteunen van de ontwikkeling. Daarnaast is de begeleiding gericht op het bieden van een veilige en prettige woonomgeving. De kinderen leren over de sociale omgang en leren verschillende vaardigheden. Per kind wordt er aandachtig gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Overdag gaan de kinderen naar school of naar dagbesteding.

De woning

De woning is een twee-onder-één-kap woning en heeft twee verdiepingen. Er is in elke woning een gezamenlijke woonkamer met keuken op de begane grond. De slaapkamers zijn verspreid over de twee verdiepingen. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld. Verder is er een kantoor aanwezig en beschikt de woning over een ruime tuin. De deuren van Molenkamp 64 worden wegens de veiligheid van de kinderen op slot gehouden.

Omgeving

De woning is gelegen in het woonzorgpark in Ermelo. In dit woonzorgpark wonen meer mensen met een verstandelijke beperking. Er wordt binnen het park veel begeleiding geboden. Alles binnen het park is op loopafstand te bereiken. Er zijn verschillende voorzieningen zoals cafetaria’s en winkels. Ook is er onder andere een zwembad, een medische dienst, een kerk, een gymzaal en een kinderboerderij. Het woonzorgpark heeft een groene, rustige uitstraling en is vooral gericht op voetgangers en fietsers.

Het park ligt in Ermelo, dichtbij Harderwijk. Ermelo kent veel voorzieningen en is een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast ligt Ermelo aan de rand van de Veluwse bossen en ben je vanaf het park binnen 10 minuten rijden bij strand Horst.

Het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het park kun je lopend naar een busstation die je naar het centrum van Ermelo brengt. Aan het centrum van Ermelo bevindt zich het station waar elk half uur treinen naar Zwolle en Amersfoort vertrekken.

Voor wie?

Molenkamp 64-66 is een woning voor kinderen t/m 18 jaar met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op