Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Molenkamp 81,
3853 HG Ermelo
Contact opnemen Direct aanmelden

Het Heerenhuus in Ermelo
Molenkamp 81

Hulp thuis

Het Heerenhuus, dé plek waar alles is ontstaan! Waar het in 1890 nog fungeerde als woonhuis, wordt het nu gebruikt als regiokantoor. Een prachtig pand in een mooie, bosrijke omgeving midden op het woonzorgpark van Ermelo.

In het kort

Het Heerenhuus in Ermelo kent veel historie. In 1876 werd het Heerenhuus gebouwd door Mr. P.C. Baron Nahuijs. Een Liberaal, Thorbeckiaan en ‘Commissaris des Konings’.

Eén van de grondleggers van ’s Heeren Loo, Fokko Kortlang, verhuisde in 1890 naar het Heerenhuus. Het pand heeft lang als woonhuis gediend.

Nu, ruim 120 jaar later, wordt het Heerenhuus gebruikt als regiokantoor en hoofdgebouw van Ermelo. De plek waar de directie, beleidsmedewerkers, het bedrijfsbureau, personeelsfunctionarissen, controllers en secretariaten gevestigd zijn!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, chat, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op