Begeleid wonen in een groepswoning in Wageningen | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Mondriaanlaan 48-54,
6708 NG Wageningen
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Wageningen
Mondriaanlaan 48-54

Wonen

Wakker worden! De dag begint vroeg op de Mondriaanlaan. Jullie ontbijten vandaag samen aan tafel in de keuken. Daarna ga je naar de dagbesteding. Lekker voetballen! Of je nou vandaag zelf training wil geven of een wedstrijdje wil spelen tegen je huisgenoten, aan het eind van de dag kom je doodmoe thuis. Dat is niet erg, want er wacht daar een zacht bed op je. Daar kun je heerlijk dromen over de overwinning van vandaag.

In het kort

Mondriaanlaan 48 is een woning waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Rust en regelmaat vinden we hier belangrijk. Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor een grapje of een knuffel.

Op Mondriaanlaan 54 werken we vanuit het idee dat bewoners niet alleen uit hun beperking bestaan; we bieden begeleiding gericht op hen als persoon. Bewoners geven zelf aan wat ze willen leren.

De woning

Beide woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer met internetaansluiting en televisie. Er is een gedeelde keuken. Daar brengen we de maaltijden en koffiemomenten gezellig gezamenlijk door. In de mooie tuin kun je altijd van de zon genieten. 

Elke bewoner heeft een eigen kamer. Daar kun je tot rust komen of even lekker televisie kijken.

In de buurt

De woningen liggen midden in de woonwijk Noordwest in Wageningen. In de wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er onder andere een kinderboerderij, park, speelplaats en supermakt.

Historisch centrum

Met het openbaar vervoer ben je in ongeveer 20 minuten in het prachtige historische centrum van Wageningen. Wageningen is een stad met een gezellige, ongedwongen sfeer. Je kunt er altijd terecht om een hapje te eten of lekker te winkelen.

Dagbesteding

In de buurt vind je dagbesteding de Voetbalwerkplaats. Hier kun je voetballen, maar ook zelf training geven of je bezig houden met het onderhoud van het terrein.

Wie wonen hier begeleid?

Op Mondriaanlaan 48 woont momenteel een kleine groep vrouwelijke bewoners. Zij hebben de leeftijd van 30 tot 45 jaar. Hun verstandelijke niveau is ongeveer 2 tot 5 jaar. Het is een pittig groepje met uiteenlopende interesses en belevingswerelden. De bewoners kunnen zich op hun eigen manier of met een beetje hulp prima uitdrukken.

Op Mondriaan 54 wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking. 

Zou je graag willen komen wonen op één van deze groepen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Adres

Mondriaanlaan 48-54
6708 NG
Wageningen

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op