Begeleid wonen in een groepswoning met studio’s in Katwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Nieuwstraat 1,
2223 BP Katwijk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning met studio’s in Katwijk
Nieuwstraat 1

Wonen

Samen met je begeleider heb je vandaag een gesprek. Je woont nu al een tijd op de groepswoning, en ze ziet dat je met sprongen vooruit gaat. Dat betekent dat je binnenkort misschien wel zelfstandig begeleid mag gaan wonen. Die middag ga je extra vrolijk naar de dagbesteding. Je kunt niet wachten om een volgende stap te gaan zetten in je leven!

In het kort

Het pand aan de Nieuwstraat is een groepswoning met drie studio’s. Het is een aanleunwoning van de Rijnstraat, de groepswoning om de hoek. We bieden hier woonruimte aan drie mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij worden getraind in het vergroten van hun zelfstandigheid. Zo kunnen ze uitstromen naar zelfstandig-begeleid wonen.

Vier keer per week zijn er twee uur lang begeleiders, die samen met de bewoners koken en eten. De bewoners kunnen verder gebruik maken van de 24-uurs zorg op de Rijnstraat.

De woning

Op de begane grond van de woning bevindt zich een gesloten keuken. Hier kun je gezellig samen koken met je huisgenoten en de begeleiding. Verder vind je beneden een studio, een douche en een wc. 

Op de eerste verdieping zijn een badkamer met douche en wc, een studio en een kamer met twee grote kledingkasten. Op de tweede verdieping zijn een wc, een studio en een washok. 

Buiten ligt een tuin met schuur voor wanneer je graag even een frisse neus wil halen.

Omgeving

Deze hoekwoning staat in de dorpskern van Katwijk aan de Rijn. De Nieuwstraat is een rustige straat waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. In de buurt vind je onder andere een huisarts, supermarkt en restaurants. De groepswoning aan de Rijnstraat staat op nog geen twee minuten lopen. Er is goed contact met de buren.

Het strand

Met het openbaar vervoer ben je in een kwartiertje op het strand. Wandel lekker over de boulevard of neem een duik!

Vrije tijd

De bewoners van de Nieuwstraat 1 kunnen gebruik maken van het aanbod van activiteiten in Katwijk en omstreken. Verder kan iedereen zelf met hulp van bijvoorbeeld familieleden zijn eigen hobby’s beoefenen.

Wie wonen hier begeleid?

Op de Nieuwstraat wonen drie volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Zij hebben relatief weinig ondersteuning nodig. We maken gebruik van de behandelmethode INVRA/Op Eigen Benen. Hiermee proberen we de zelfstandigheid van onze bewoners nog verder te vergroten.

Wil je graag bij ons komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Nieuwstraat 1
2223 BP
Katwijk

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op