Zelfstandig begeleid wonen in een gedeeld appartement in Baarn | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Noorderlicht 7,
3742 ZJ Baarn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Zelfstandig begeleid wonen in een gedeeld appartement in Baarn
Noorderlicht 7

Wonen

Ben jij toe aan wat meer zelfstandigheid, maar vind je het wel een fijn idee dat er begeleiding in de buurt is wanneer je daar behoefte aan hebt? Misschien is dit gedeelde appartement in Baarn wel wat voor jou. ’s Ochtends kun je koffie drinken met je huisgenoot in de tuin. Als het klikt tussen jullie, kunnen jullie misschien wel samen een dagje uit! Maar wanneer je behoefte hebt aan plek voor jezelf, is er je eigen slaapkamer. Zo voelt jouw leven helemaal in balans!

In het kort

Noorderlicht 7 is een appartement voor twee bewoners met een verstandelijke beperking. Zij wonen begeleid zelfstandig. Een paar uur per week komt de begeleiding ’s middags of ’s avonds langs. In de nacht en tijdens de uren dat er geen begeleiding aanwezig is, kunnen zij terecht bij de centrumvoorziening Plevier 81-87 in Bunschoten.

Jouw appartement

De woning aan Noorderlicht 7 is een ruim appartament in een appartementencomplex. Er zijn twee slaapkamers. Verder vind je er een ruime woonkamer met open keuken. De badkamer en de tuin deel je met je huisgenoot. Gezellig samen iets ondernemen is dus altijd mogelijk, maar je kunt je ook even terugtrekken wanneer je daar behoefte aan hebt.

Omgeving

Noorderlicht 7 bevindt zich aan de rand van Baarn, in een woonwijk in een rustige straat met weinig verkeer. Het is nog geen vijf minuten fietsen naar het levendige centrum. Hier vind je onder andere een supermarkt, verschillende cafés en restaurantjes en een theater.

Wil je graag de stad in, dan kun je gezellig een dagje naar Amersfoort of Hilversum.

Centrumvoorziening Plevier

Het is fijn om zeker te weten dat je altijd ergens terecht kunt! Als er op de woning geen begeleiding aanwezig is, kun je naar centrumvoorziening Plevier in Bunschoten. Dit is een woongroep voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Met het openbaar vervoer ben je daar binnen 25 minuten. 

Openbaar vervoer

De voorzieningen wat betreft het openbaar vervoer zijn hier uitstekend. Vlakbij de woning is een bushalte. Met de bus ben je in een kwartier op station Baarn.

Wie wonen hier?

Het appartement is bedoeld voor twee volwassenen vanaf 18 jaar. Zij hebben een licht verstandelijke beperking met gedragsproblematiek. Wil je hier komen wonen, dan vragen wij enige mate van zelfstandigheid. Ook vinden we het belangrijk dat je je impulsen kunt controleren.

Bij interesse kun je altijd contact opnemen. 

Adres

Noorderlicht 7
3742 ZJ
Baarn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op