Dagbesteding OnderDac in Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Hannahlaan 21-31,
7325 BL Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding OnderDac in Apeldoorn
Hannahlaan 21-31

Werk of dagbesteding

Je gaat zitten achter de xylofoon. Je hebt net met de dagbestedingsgroep meegedaan, en nu mag je lekker muziek maken! Je vindt het fijn om het geluid van de toetsen te horen en te voelen. Je pakt de stokken en begint met slaan, een mooie melodie. Je wordt er blij van. Als je het spelen zat bent, ga je weer even naar de gang. Misschien kom je daar wel iemand tegen.

In het kort

Op deze dagbesteding ondersteunen wij mensen met een ernstige meervoudige beperking of ouder wordende mensen. We werken volgens de methodieken Ervaar ’t maar, BIM, Doedels en Vlaskamp. Niets moet alles mag. In de gang kun je elkaar ontmoeten. Ook zijn er ruimtes met een thema, zoals muziek of bewegen.

De groepen

Dit gebouw heeft zeven dagbestedingsgroepen. Verder zijn drie lokalen ingericht voor een specifiek thema: een muzieklokaal, beweeglokaal, kooklokaal. Je kunt anderen ontmoeten op de gang en in andere ruimtes.

De omgeving

Het gebouw ligt op het terrein van woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Dit is een beschermde locatie met veel natuur om van te genieten.

Voor wie

De dagbesteding is voor iedereen die het fijn vindt om zich alleen of samen met anderen te vermaken. Er is geen specifieke doelgroep. Vaak zijn dit wel mensen met een ernstige meervoudige beperking of ouder wordende mensen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op