Dagbesteding Vakgroep Ambachten Apeldoorn | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Oude Apeldoornseweg 50,
7333 NS Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagbesteding Vakgroep Ambachten in Apeldoorn
Oude Apeldoornseweg 50

Werk of dagbesteding

Jij krijgt al je hele leven te horen dat je creatief bent. Daarom ben je op zoek naar een dabesteding waar je je talent kwijt kan. Je komt een dagje kijken op de vakgroep in Apeldoorn en weet meteen dat je op de goede plek bent. Je bent er de hele dag in de weer met keramiek. Tussendoor eet je een broodje in de kantine en klets je met je collega’s. Het allerleukste is misschien wel dat jouw product straks ook echt verkocht wordt!

In het kort

Vakgroep Ambachten is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden vooral creatieve en montagewerkzaamheden. Zo maken we keramiek- of mozaïekwerk en huishoudelijke producten. Alle producten worden uiteindelijk verkocht. Samen met jou kijken we op welke afdeling jij je het beste thuisvoelt.

Bij ons komen werken

Op de dagbesteding werken we met verschillende groepen. Mannen en vrouwen, jong en oud, een lichte of matige beperking: iedereen is hier welkom. We kijken samen met jou in welke groep je talenten het beste tot hun recht komen. 

Jouw werkplek

Het gebouw bestaat uit een aantal grote en kleine lokalen. In de kantine drinken we in de pauze gezellig samen koffie of eten we een broodje. 

In het hele gebouw is rekening gehouden met rolstoelgebruikers. Er zijn een badkamer en toiletten aanwezig. Elke dag zijn er minimaal zeven deskundige begeleiders die zich altijd met plezier voor je inzetten.

Omgeving

De Oude Apeldoornseweg ligt in de wijk Malkenschoten in Apeldoorn-Zuid, aan de rand van een industrieterrein. We hebben uitzicht op het voetbalveld. Er rijden speciale bussen. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, maar dan moet je wel nog een klein stukje lopen.

Adres

Oude Apeldoornseweg 50
7333 NS
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op