Begeleid wonen - Druten - Pa Hoeklaan 26 | 's Heeren Loo
Vacatures 15 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 18-20-22-24-26-28,
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan 26

Wonen

Een heerlijke wandeling langs de Waal. Dat is wat er vanmiddag op de planning staat. Samen met je huisgenoten ga je er even lekker uit. De begeleiders gaan uiteraard mee. Na de wandeling drinken jullie gezellig samen een kop koffie of thee in de woonkamer. Er is nog net genoeg tijd voor een spelletje, voordat het eten op tafel staat!

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 26 wonen zeven volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Veel bewoners hebben daarnaast lichamelijke beperkingen. Er is 24-uurs begeleiding en zorg. De begeleiding richt zicht zich vooral op het bieden van veiligheid en geborgenheid. Overdag hebben de bewoners een vorm van dagbesteding.

Woning

De woning is gevestigd in een groot pand. Via de eigen tuin is de woning bereikbaar. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Daarnaast heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer. Verder is er een ruime badkamer aanwezig met ligbad en toilet. Ook zijn er twee aparte toiletruimtes, waarvan één ruimte een douche heeft. De woning is goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Omgeving

Het pand aan de Pa Hoeklaan 26 staat in Druten op locatie Boldershof. Hier wonen mensen met en zonder een beperking als buren naast elkaar. Het is een ruime wijk met veel groenvoorzieningen. Je vindt er onder andere een kinderboerderij, een zwembad, een recreatieruimte en een lunchcafé. Ook zijn er diverse dagbestedingslocaties in de buurt. Het gezondheidscentrum is ook in de wijk gevestigd.

De wijk kent een centrum met winkels, restaurants en een bushalte. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Het centrum is op loopafstand van de woning gevestigd.

De woonwijk ligt daarnaast bij de rivier De Waal waar je mooie moerasachtige gebieden hebt. Hier kun je mooie wandelingen maken. 

Voor wie?

De woning is geschikt voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Ook hebben de meeste bewoners lichamelijke beperkingen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op