Begeleid wonen in een IC Workhome of VIC Workhome longstay in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 51-53-53a,
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een studio in Druten
Pa Hoeklaan 51-53-53a

Wonen

Een woning voor volwassen met een verstandelijke beperking in een mooie woonwijk in Druten. Bewoners krijgen intensieve begeleiding en ondersteuning. Het creëren van een rustige en veilige sfeer staat centraal.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 51-53 zijn een IC Workhome (Intensive Care) en een VIC Workhome longstay (Very Intensive Care) gevestigd. Hier wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De bewoner worden intensief begeleid. Bij de longstay verblijven bewoners die langdurig of blijvend zeer intensieve begeleiding nodig hebben. Het IC Workhome heeft ook intensieve begeleiding. Het perspectief van de bewoners is al duidelijker geworden na bijvoorbeeld een doorstroom vanaf de VIC.

De begeleiding richt zich de krachten en kwaliteiten van iedere bewoner. De focus ligt op het aansluiten van de vraag van de bewoner vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie.

Wonen aan de Pa Hoeklaan

Pa Hoeklaan 51-53 bestaat uit zes studio’s. Elke bewoner heeft een eigen studio met een eigen badkamer. De woonkamer en de keuken zijn gemeenschappelijk. Er is een open tuin aanwezig.

Een Workhome betekent dat wonen en werken door dezelfde begeleiders en binnen dezelfde groep wordt aangeboden. 

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimiet en er zijn veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving.

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. 

Voor wie?

Aan de Pa Hoeklaan 51-53 wonen volwassenen vanaf 18 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben daarnaast andere psychiatrische beperkingen zoals moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op