Begeleid wonen in en IC (work)home in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 55-55a-57,
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een IC-home in Druten
Pa Hoeklaan 55-55a-57

Wonen

Een woning voor volwassen en ouderen met een verstandelijke beperking in een mooie woonwijk in Druten. Bewoners krijgen veel begeleiding en ondersteuning. Het creëren van een rustige en veilige sfeer staan centraal.

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 55-57 zit een IC home (Intensive Care) voor mensen met een matige tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Er is 24 uur per dag zorg beschikbaar. De zorg richt zich op de individuele vraagstukken van iedere bewoner. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het bieden van structuur en een zinvolle dagindeling. Een aantal bewoners hebben dagbesteding buiten de woning en een aantal krijgen aan huis dagbesteding.

Woning

Pa Hoeklaan 55-57 bestaat uit 12 studio’s en een appartement. De studio’s hebben allen een eigen badkamer. Het appartement heeft naast een eigen badkamer ook een eigen keuken. De bewoner in het appartement heeft minder hulp nodig in het dagelijkse leven.

Verder is er een gezamenlijke woonkamer en keuken waar de bewoners veel gebruik van maken. De woningen beschikken over een open tuin. 

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimiet en er zijn veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving.

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten

Voor wie?

Pa Hoeklaan 55 is voor mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking vanaf 18 jaar, veelal met bijkomende psychische stoornissen of gedragsproblemen.

Op nummer 57 wonen ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking vanaf 60 jaar. Veel bewoners vertonen psychiatrische problematiek of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op