Begeleid wonen aan de Pa Hoeklaan in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 7,
6651 TE Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Druten
Pa Hoeklaan 7

Wonen

Je begeleider maakt je wakker, want het is tijd om uit bed te gaan. Eerst spring je onder de douche en dan kleed je je aan. Daarna ga je naar de gezamenlijke woonkamer waar de rest van de kinderen al aan het ontbijt zitten. De begeleiders hebben weer hun best gedaan. Het ruikt heerlijk! Je vindt het altijd erg gezellig om met elkaar te ontbijten. 

Samen met je leeftijdsgenoten ga je deze middag leuke activiteiten doen. Het is mooi weer, dus je gaat eerst een wandeling maken met de groep. Als je thuis komt, is het tijd voor wat fris met iets lekkers. De lunch wordt ook al voorbereid. Na de lunch is het tijd om je leeftijdgenoten op te zoeken en lekker samen te ontdekken en te beleven!

In het kort

Aan de Pa Hoeklaan 7 is een groepswoning gevestigd voor kinderen en jongvolwassenen met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Alle woningen zijn verbonden met elkaar en er is 24-uurs begeleiding aanwezig. De groepswoning biedt naast wonen ook ondersteuning in de thuissituatie. Kinderen en jongeren kunnen bij ons logeren in het weekend en tijdens de vakantie en er is de mogelijkheid tot naschoolse opvang.

Er wordt gewerkt vanuit de sterke kanten van ieder individu. De focus ligt op de aanwezige krachten, talenten en aanleg. Daarnaast worden er mogelijkheden gecreëerd en leren wij de bewoners zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven.

Woning

De groepswoning is gelijkvloers en is door een lange gang verbonden met alle gedeelten. Elk gedeelte heeft een grote gemeenschappelijke woonkamer met keuken en is er een afgesloten binnentuin met een pleintje met speeltoestellen. In gedeelte A en C heeft elk kind een eigen slaapkamer. Er zijn in gedeelte A drie badkamers die gedeeld worden. Gedeelte C heeft vier badkamers. In gedeelte B heeft iedere bewoner een eigen appartement met een slaapkamer, woonkamer en een badkamer.

De woning is toegankelijk voor mindervaliden. Ook beschikt de woning onder andere over deurmeldcontacten en een uitluister unit. 

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving.

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten.

Voor wie? 

De groepswoning is verdeeld in drie delen. In gedeelte A wonen acht kinderen t/m 12 jaar met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking met bijkomende psychiatrische problematiek. In gedeelte B wonen zes jongeren t/m 18 jaar met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Gedeelte C is geschikt voor acht kinderen en/of jongvolwassenen t/m 25 jaar met een zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarbij hebben de bewoners van gedeelte C lichamelijke beperkingen waardoor er volledige verzorging nodig is.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op