Begeleid wonen in een IC-home aan de Pa Hoeklaan 8-10 in Druten | 's Heeren Loo
Vacatures 12 nieuw
Praktische info
Adres:
Pa Hoeklaan 8-10,
6651 TG Druten
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een groepswoning in Druten
Pa Hoeklaan 8-10

Wonen

Een wandeling door de wijk of langs de Waal, een bezoekje aan het centrum of lekker een dagje thuis zijn. Het kan allemaal. Samen met je begeleiders overleg je wat je vandaag eens gaat doen. Het is mooi weer, dus het wordt een wandeling door de wijk en een bezoekje aan het centrum. Er gaat nog een huisgenoot mee, dat is altijd gezellig. Onderweg halen jullie een ijsje bij de ijscoman. Je favoriet is chocolade-ijs. Hier bestel je dan ook twee bolletjes van. Heerlijk! Na een lange wandeling is het wel weer tijd om naar huis te gaan. Thuis plof je op de bank neer en drink je rustig een kopje thee. Even bijkomen van alle indrukken!

In het kort

Pa Hoeklaan 8-10 is een intensieve zorg woning (IC-home) voor volwassenen met een verstandelijke beperking en zeer moeilijk verstaanbaar gedrag. De woning bestaat uit twee delen die aan elkaar zijn geschakeld. De bewoners worden steeds door dezelfde begeleiders ondersteund op het gebied van wonen, werk en vrije tijd. Er wordt hierbij gewerkt volgens het behandelmodel Triple C. Er is sprake van een onvoorwaardelijke relatie en de focus ligt op het behouden en opbouwen van competenties. Daarnaast ligt de focus niet op het probleemgedrag maar juist op de talenten. De bewoners hebben een vast dagprogramma waarbij er flexibel wordt gewerkt.

Woning

De woning is geschakeld en gelijkvloers. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Verder is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Er zijn twee badkamers en vier toiletten aanwezig. De woning is geschikt voor mindervaliden.

Omgeving

De woning bevindt zich in een woonwijk in Druten op locatie Boldershof. In deze wijk wonen mensen met en zonder beperking als buren naast elkaar. De woonwijk ligt aan de rivier de Waal en er zijn veel groene gebieden in de omgeving. Binnen de wijk geldt een snelheidslimit en er zijn veel voet- en zebrapaden die zorgen voor een veilige omgeving. 

Druten heeft verschillende winkels, cafetaria’s en supermarkten. Ook is er een zwembad, een gymzaal en een kinderboerderij. Er zijn daarnaast in de omgeving diverse werk- en dagbesteding locaties die goed te bereiken zijn.

Vanaf de woning is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. In het centrum vind je bushaltes met bussen naar Nijmegen Centraal en het busstation van Druten

Voor wie?

Pa Hoeklaan 8-10 is een geschakelde woning waar volwassenen met een verstandelijke beperking en zeer moeilijk verstaanbaar gedrag wonen. Nummer acht heeft zeven bewoners en nummer tien vijf.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op