Paspartoe ateliers en winkel in Hillegom | 's Heeren Loo
Vacatures 14 nieuw
Praktische info
Adres:
Meerstraat 18a-20,
2181 BR Hillegom
088 - 036 34 07 Stuur een mail. Routebeschrijving

Paspartoe ateliers en winkel in Hillegom
Meerstraat 18a

Werk of dagbesteding

Paspartoe is een creatief centrum waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding genieten. Ben je een getalenteerd kunstenaar of vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ben je op zoek naar een unieke werkplek? Dan ben je op een van onze ateliers zeer welkom.

Het is nu tijd om je droom waar te maken. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en vele andere materialen. Professionele begeleiding ondersteunt je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht, verhuurd of gebruikt bij exposities.

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een een uniek cadeautje? Bij Paspartoe vind je altijd een origineel geschenk van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk de artikelen in onze webshop.

Bekijk hier onze digitale kunstgallerie

In het kort

Paspartoe is een creatief centrum met verschillende vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. Op onze vestiging in Hillegom vind je ateliers en een klein verkooppunt. Mensen met een verstandelijke beperking werken er bijvoorbeeld met hout en textiel. Zij verkopen de producten ook zelf.

Werken bij Paspartoe in Hillegom

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. In onze verschillende ateliers in Hillegom kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. Professionele begeleiding ondersteunt je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht of gebruikt voor exposities. Je herkent deze locatie al aan de buitenkant aan de vrolijke kleuren. We hebben hier een klein verkooppunt en ateliers.

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe Hillegom voor ieder wat wils als het om werk gaat. We beschikken over een houtbewerkings- en een creatief atelier en bieden daarmee een werkplek aan mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Je kunt bijvoorbeeld werken met porselein of hout, figuren uitprikken, papier versnipperen of figuurzagen. Ook is er in de winkel altijd plek voor mensen die graag met klanten werken.

Bij de buren op nummer 20 is de dependance van de academie voor Zelfstandigheid en Start Hillegom gevestigd. Dit is een werkplek waar mensen met een verstandelijke beperking koffie met homemade taart, lunch en lekkere hapjes en drankjes voor tussendoor maken. Zo creëren we een mooie samenwerking.

Adres en contact

Meerstraat 18a
2181 BR Hillegom
paspartoe.hillegom@sheerenloo.nl
088 - 036 34 07

Neem contact op