Paspartoe ateliers en winkel in Katwijk | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Voorstraat 45-47,
2225 ER Katwijk
088 - 036 34 28 Stuur een mail Routebeschrijving

Paspartoe ateliers en cadeauwinkel in Katwijk
Voorstraat 45-47

Werk of dagbesteding Winkel

Paspartoe is een creatief centrum waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding genieten. Ben je een getalenteerd kunstenaar of vind je het leuk om creatief bezig te zijn en ben je op zoek naar een unieke werkplek? Dan ben je op een van onze ateliers zeer welkom.

Het is nu tijd om je droom waar te maken. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en vele andere materialen. Professionele begeleiding ondersteunt je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht, verhuurd of gebruikt bij exposities.

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een een uniek cadeautje? Bij Paspartoe vind je altijd een origineel geschenk van hoogwaardige kwaliteit.

Bekijk de artikelen in onze webshop.

Bekijk hier onze digitale kunstgallerie

In het kort

Paspartoe is een creatief centrum met verschillende vestigingen in Noordwijk, Katwijk en Hillegom. In Katwijk hebben wij onder andere ateliers en een winkel. Mensen met een verstandelijke beperking maken bij ons bijvoorbeeld schilderijen, servies, houtproducten, gedecoreerd kinderspeelgoed en textiel. Zij verkopen de producten ook zelf.
Daarnaast bieden we verschillende opties voor bedrijven, denk bijvoorbeeld aan uitjes.

Bij ons werken

Heb jij talent voor kunst? Dan is het nu tijd om bij ons je droom waar te maken. In onze verschillende ateliers in Katwijk kunnen mensen met een verstandelijke beperking aan de slag. In het creatief atelier kun je bijvoorbeeld aan het werk met hout, verf, textiel en andere materialen. Professionele begeleiding ondersteunt je tijdens je werk. De kunst wordt verkocht of verhuurd en gebruikt voor exposities. 

Wat voor werk is er voor mij?

Er is bij Paspartoe voor ieder wat wils als het om werk gaat. Je kunt bijvoorbeeld in de winkel helpen met de verkoop. Daarnaast zoeken wij soms medewerkers die het leuk vinden om kunst op te hangen in onze eigen galerij of op locatie. Bij het 20-jarig bestaan van Paspartoe in 2018 is geld opgehaald voor een computer en bijbehorende software om ook digitale creativiteit mogelijk te maken. 

We hebben hier een aparte groep voor deelnemers met een ernstige meervoudige beperking en een zogenaamde structuurgroep voor deelnemers die behoefte hebben aan een zeer vast programma. 

Wat bieden wij nog meer?

Bedrijfsuitjes

Zet jouw bedrijf zich graag in voor de maatschappij? Dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid om een maatschappelijk betrokken uitje te organiseren. Ga bijvoorbeeld lekker een dagje naar het strand met een groep senioren. Niet gek genoeg? Dan kun je gaan voor een smartlappenfestival of huiskamerconcert.

Snoezeltheater

Het Snoezeltheater op onze locatie in Katwijk is er voor iedereen die in een prettige, sfeervolle omgeving samen wil zijn en zintuiglijk geprikkeld wil worden. Dit theater is zeer geschikt voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking of chronische aandoening.

Adres en contact

Voorstraat 45-47
2225 EL Katwijk
088 - 036 34 28
kadowinkel.wvdb@sheerenloo.nl 

Neem contact op