Dagbesteding Passewaay in Tiel | 's Heeren Loo
Vacatures 10 nieuw
Praktische info
Adres:
Haagwinde 5,
4007 VA Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Dagactiviteitencentrum Passewaay in Tiel
Haagwinde 5

Werk of dagbesteding

Het is 22.00 uur, tijd om naar bed te gaan! Je bent er ook best wel aan toe na een lange dag. In bed loop je de dag nog even langzaam na. Het begon om 10:00 uur vanmorgen...

Samen met je begeleider ging je naar het dagactiviteitencentrum waar er leuke dingen op je stonden te wachten. Eerst mocht je in de muziekkamer muziek maken met anderen. Daarna ging je even langs de bakker. Je zag lekkere gebakjes staan en het was stiekem best moeilijk om er vanaf te blijven. Door naar de volgende locatie, de lunchruimte. Gelukkig, want je had al best trek gekregen van al dat lekkers! Na een lekkere lunch, was het tijd om aan het werk te gaan.

De tijd vloog voorbij vandaag. Gelukkig mag je morgen weer. Het was een geslaagde dag!

In het kort

Op Haagwinde 5 zit het dagactiviteitencentrum van de woonwijk Passewaay. In dit dagactiviteitencentrum is er van alles te doen.

Tijdens de werkzaamheden en activiteiten wordt er goed gekeken naar wat mogelijk is en wat iemand al kan. De sfeer is ontspannen en er is dan ook totaal geen sprake van werkdruk. Alle activiteiten en werkzaamheden doet iedereen op zijn/haar eigen tempo. Hierbij wordt er begeleiding geboden op allerlei gebieden. Het doel voor ons is dat iedereen met plezier naar het activiteitencentrum toe gaat.

Het dagactiviteitencentrum

Vind je het leuk om te bewegen door onder andere te wandelen en te zwemmen? Of vind je het leuk om creatief bezig te zijn door te schilderen, muziek te maken of te knutselen? Of misschien vind je industrieel werk zoals sorteerwerk wel erg leuk om te doen. Het is zelfs mogelijk om in een bakkerij of fietsenmakerij te werken of met meubels aan de slag te gaan. 

Het gebouw beschikt over acht lokalen, waarvan vijf worden gebruikt voor de activiteiten. De andere lokalen worden gebruikt als muziekruimte, bewegingsruimte en rustruimte waar je kunt ontspannen. Alle ruimtes hebben openslaande deuren naar buiten, zodat er een goede verbinding is met de frisse buitenlucht. Verder is er een keuken aanwezig met een ruimte waarin we met elkaar lunchen.

Het gebouw is geschikt voor mindervaliden. Zo zijn de toiletten ruim gebouwd, is er een bad-brancard aanwezig en is het hele pand met een rolstoel toegankelijk. Ook is er een arts aanwezig.

Het dagactiviteitencentrum is op werkdagen geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Op feestdagen is het gebouw gesloten. 

Omgeving

Je vindt ons in de nieuwbouwwijk Passewaaij, omgeven door woningen van ’s Heeren Loo. Deze nieuwbouwwijk is rustig gelegen en er is weinig verkeer. Achter het gebouw bevindt zich een afgesloten tuin. Aan de voorkant ligt een groot grasveld.
Vlakbij het dagactiviteiten centrum vind je het Linge-Waalpark met daarbij de rivier de Waal. In dit gebied kun je goed wandelen en is het heerlijk tot rust komen.
Het centrum van Passewaaij is op loopafstand te bezoeken en heeft verschillende voorzieningen zoals een grote Albert Heijn en cafetaria’s.  

Het openbaar vervoer is uitstekend in Passewaaij. Als je vanaf het dagactiviteitencentrum de straat uitloopt, ga je rechtdoor over de rotonde en loop je zo tegen een busstation aan. Deze brengt je onder andere naar het centrum van Tiel. Ook heeft Passewaaij een eigen treinstation waar je vanaf het centrum met vijf minuten fietsen bent. De treinen rijden naar Woerden en Tiel.

Voor wie?

Het dagactiviteitencentrum van Passewaaij is gericht op mensen met een verstandelijke beperking. Veelal zijn dit mensen met een zeer ernstige verstandelijke beperking en/of meervoudige verstandelijke beperking. Structuur is erg belangrijk en hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed.

Mocht je op zoek zijn naar een stage- of leerwerkplek, dan is deze plek ook geschikt!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op