Begeleid wonen in Julianadorp - woonzorgpark Noorderhaven | 's Heeren Loo
Vacatures 11 nieuw
Praktische info
Adres:
Perenhout 19-20-21-22-23,
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Perenhout 19-20-21-22-23

Wonen

De wekker gaat, tijd om wakker te worden. Je kleed je rustig aan en gaat naar de gezamenlijke woonkamer. Daar staat een lekker ontbijtje op je te wachten. Een aantal huisgenoten zitten al aan tafel. Nog even een bakje koffie zetten en jij schuift ook aan!

In het kort

Perenhout 19-20-21-22-23 is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C en het ondersteuningsprogramma Perspectief.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis of op een externe locatie. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer. De badkamer wordt gedeeld met de bewoners. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

In de gemeente Den Helder heeft ’s Heeren Loo verschillende dagbestedingslocaties. Eén daarvan is De Boterbloem, een textielwerkplaats waar de cliënten onder andere kunnen helpen in de winkel. Daarnaast zijn er genoeg andere mogelijkheden!

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woonvoorziening is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep varieert. Nummer 19 en 20 zijn vooral gericht op mensen met een ernstige meervoudige beperking en ouderen met psychiatrische problematiek.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op