Begeleid wonen in Julianadorp - woonzorgpark Noorderhaven | 's Heeren Loo
Vacatures 13 nieuw
Praktische info
Adres:
Perenhout 2-3-4,
1787 RE Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Julianadorp
Perenhout 2-3-4

Wonen

Even lekker ontspannen in je eigen kamer. De dagbesteding zit er op en het avondeten wordt voorbereid. Het ruikt al lekker in huis. Voor je aan tafel gaat, drink je nog een kopje thee met je huisgenoten. Dan worden jullie geroepen. Aanschuiven maar!

In het kort

Perenhout 2-3-4 is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van structuur, veiligheid en sfeer. Ook staan de individuele hulpvraag en behoeften van de bewoners centraal. Er wordt onder andere gewerkt met de methode Triple-C, aangevuld met maatwerk.

Overdag hebben de meeste bewoners dagbesteding aan huis. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan met de groep.

Woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft elke bewoner een eigen woon/slaapkamer en een eigen badkamer. In de woning is internetaansluiting aanwezig. Ook beschikken de woningen over een televisie en computer. 

Omgeving

De woning is te vinden op woonzorgpark Noorderhaven. Dit is een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het park zijn onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij gevestigd.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. Julianadorp ligt op ongeveer 5 kilometer van Den Helder, waar je onder andere een gezellig centrum en een schitterende haven vindt.

Voor wie?

De woning is bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op